Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Indicator de exterior pentru stingator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Cod produs
3369
Out Of stock
Descriere
Indicator de exterior pentru stingator

Indicatoarele rutiere sunt confectionate conform SR 1848-1,2,3/2011 si in conditii de calitate prevazute in SR EN 12899 - 1/2007. Confectionarea indicatoarelor rutiere respecta formele, dimensiunile, tolerantele si conditiile de calitate prevazute in standardele mentionate anterior,

Specialist in semnalizare rutiera, producem si distribuim toate produsele necesare pentru siguranta utilizatorilor drumului.

- Indicatoare rutiere standard (Personalizate )
- Semne de circulatie standard sau adaptate pentru parcare
- Stalpi din otel galvanizat
- Accesorii si suporturi de montare
- Balize, greutati si conuri de toate tipurile.

Incredinteaza-ne proiectele tale speciale si ne vom asigura ca iti oferim o solutie de calitate, la cheie, in conformitate cu standardele tale grafice.

- Nume de strazi standard sau personalizate
- Intrari in oras
- Semnalizare in spatii publice
- Semnalizare de urgenta (numar de urgenta 112.

Producem game specifice de display-uri pentru sectoarele minier, spitalicesc, electric si industrial. Avem produsul potrivit pentru a satisface cerintele dumneavoastra:

- Gravura laser pe plastic UV imprimare direct pe material.
- Gravura laser pe otel inoxidabil
- Pictograme materiale periculoase
- Autocolante tip ?Arc-flash?.E.T.C.

Siguranta angajatilor, clientilor si furnizorilor dvs. este primordiala. Oferim o gama de produse pe care le putem adapta nevoilor dumneavoastra.

- Tablete de sol
- Panouri de protectie acrilice
- Afisaj de prim ajutor
- Afisaj de securitate .
- Afisarea punctelor de asamblare
- Pictograme materiale periculoase
- Planuri de evacuare
- Identificarea stingatoarelor de incendiu,

O gama completa de servicii de semnalizare rutiera - De la proiectarea unui plan de semnalizare rutiera, la montarea indicatoarelor, pasand la masurile de management al traficului in cazul unui incident, ne ocupam de tot.

Cel mai bun echipament de semnalizare rutiera - Profesionistii nostri in semne rutiere au echipamentul necesar pentru a mentine zona in siguranta in si in jurul santierului sau evenimentului dumneavoastra.

Planuri de semnalizare rutiera pregatite de inginerii nostri - Echipa de inginerie si proiectare noastra pune creativitatea si expertiza la dispozitia dvs. prin producerea de planuri de semnalizare rutiera care minimizeaza obstacolele si maximizeaza traficul.

Prevenirea ofera servicii de semnalizare si control al traficului pentru a raspunde tuturor nevoilor dumneavoastra, de exemplu in jurul unui santier, in timpul unui eveniment special sau chiar in timpul inundatiilor de amploare. Agentii nostri de semnalizare rutiera au pregatirea si echipamentul pentru a facilita deplasarea si pentru a asigura siguranta pietonilor si soferilor..

Semnalizarea verticala permanenta corespunde tuturor indicatoarelor instalate de-a lungul drumurilor. Reunind politia si indicatoarele de directie, scopul sau este de a ghida soferii pe drum prin transmiterea unui mesaj pe care toata lumea il poate intelege pentru a-si asigura siguranta si confortul. Asocierea sa cu marcajele rutiere reglementate face posibila garantarea unor amenajari conforme si sigure.

Prevenirea realizeaza lucrari de semnalizare orizontala de tot felul, precum simboluri rutiere, poteci pietonale, piste pentru biciclete si pietoni, scris si semnalizare realizate in functie de nevoile clientilor.
Nevoile actuale duc la actualizari continue privind materialele si varietatea de produse care vor fi utilizate pentru a crea noi tipuri de interventii potrivite atat pentru administratiile publice, cat si pentru clientii privati

www.prevenirea.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura