Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Reclame din aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3404
Out Of stock
Descriere
Reclame din aluminiu

Semn publicitar / Semn magazin

Scopul semnului publicitar este de a face publicitate in afara locului in care se desfasoara activitatea comerciala. Prin urmare, se gaseste in general pe fatada cladirii. Poate anunta pur si simplu numele companiei, dar si evidentia promotiile actuale.

Pentru un semn clasic care anunta denumirea afacerii este necesar sa se favorizeze un suport care sa reziste in timp si care sa poata face fata vremii nefavorabile. Pentru aceasta utilizare, va recomandam sa va faceti panoul din aluminiu. Acesta este de departe cel mai rezistent tip de panou, este alcatuit din doua foi de aluminiu cu un miez de polietilena intre ele.

Vrei sa asezi un semn afara pentru a-ti promova afacerea? Pentru aceasta utilizare va sfatuim sa optati pentru panoul de tip fagure, care este perfect pentru actiunile dumneavoastra de comunicare pe termen scurt si mediu. Acest panou, ieftin, este folosit deseori pentru semnalizare la fata locului, pentru a anunta o promotie,... Daca doriti un display care sa reziste cativa ani va recomandam panoul din aluminiu. In ambele cazuri, aveti multe optiuni de snapping. Cu gauri la cele 4 colturi ale panoului, il puteti fixa cu usurinta oriunde doriti.

De asemenea, oferim modele mai specifice, cum ar fi capacul postului recto/verso. Acest dispozitiv se fixeaza pe un stalp si ofera vizibilitate in ambele directii. O alta solutie este stalpul tripticului, care vine sa acopere stalpii de parcare care se gasesc adesea in fata intrarii in magazine.

Ideal pentru a castiga vizibilitate, semnul personalizat este esential pentru a permite clientilor si potentialilor dvs. sa va gaseasca cu usurinta firma .

Preferiti sa creati un suport rigid din aluminiu pentru un finisaj mat si usor satinat? Panoul dibond din aluminiu este o alegere excelenta! Fabricat cu un miez de polietilena inconjurat de doua placi de aluminiu, are rezistenta excelenta la coroziune, impact si UV! Acest mediu este ideal pentru imprimarea de semne, semnalizare sau decoratiuni solide si durabile.

Semnele si panourile publicitare sunt utilizate in mod obisnuit de companii, magazine si toate celelalte magazine pentru a-si impodobi vitrinele. Acest lucru permite profesionistilor sa comunice despre produsele lor si despre marca lor, intr-un mod personalizat.

Indispensabile oricarui magazin, business sau magazin, panourile publicitare din fata sunt un mediu de comunicare foarte eficient, o reclama vazuta de cel mai mare numar.

Astfel, o placa sau panou publicitar exterior poate fi afisata oriunde atrage atentia potentialilor consumatori: pe fatade, pe fiecare parte a usilor sau ferestrelor, dar si chiar deasupra intrarilor in magazine, centre comerciale sau chiar birouri.

Semnul desemneaza in general panoul de cel mai mare format alcatuind fatada pe care este inscris denumirea punctului de vanzare sau magazinului precum si activitatea acestuia. Este posibil sa introduceti un numar de telefon si sa apelati inapoi adresa.

Un magazin sau magazin poate alege sa imprime si sa instaleze un semn personalizat. Apoi adaugati panouri publicitare din aluminiu pe fatada pentru a oferi orele de functionare, a evidentia produse sau anumite informatii. Unele puncte de vanzare, brutarie, agentie imobiliara sau restaurant prefera sa iasa in evidenta si sa-si acopere complet fronturile in aludibond. Acest tip de semnalizare este foarte izbitoare si atrage atentia trecatorilor.

Fie ca sunt din aluminiu sau PVC, panourile publicitare, precum panourile de constructie sau alte semne, sunt realizate la cerere cu grosimea in milimetri la alegere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura