Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Plan de interventie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
3466
Out Of stock
Descriere
Plan de interventie gratis

Planuri de interventie

Urmare a publicarii in Monitorul Oficial nr. 647 din 30 iunie 2021 a Ordonantei de Urgenta nr. 80 din 30 iunie 2021 pentru modificarea si completarea unor normative in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al apararii impotriva incendiilor, va precizam urmatoarele:

Prin modificarile aduse Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incediilor, republicata, a fost eliminata obligatia administratorului de a asigura intocmirea si actualizarea planurilor de interventie si conditiile pentru aplicarea acestora in orice moment;

Conditiile/prevederile din Normele generale de aparare impotriva incendiilor, aprobate cu OMAI nr. 163/2007 ( in concret art. 28, lit. c si art. 31) referitoare la intocmirea si avizarea planurilor de interventie nu mai produc efecte juridice.

Modelul completat cuprinde sugestii de detaliere a obiectivelor, activitatilor de invatare si strategiilor; sugestii de monitorizare a progresului elevului si de reevaluare a obiectivelor pe termen scurt. Este o proiectare a activitatilor educational-terapeutice desfasurate pe parcursul unui an scolar, in echipa constituita din profesorul psihopedagog, profesorul educator si profesorul de psihopedagogie speciala.

PLAN DE INTERVENTIE PERSONALIZAT

Planul de interventie personalizat (P.I.P.) este un instrument de planificare si coordonare extrem de util, ce vizeaza interventii de natura sa asigure invatarea si dezvoltarea, ca raspuns la cerintele multiple si complexe ale copilului. El reprezinta un document de lucru elaborat pentru a sprijini copilul in invatare, identificand pe de-o parte dificultatile de invatare existente si avansand pe de alta parte modalitatile concrete de interventie in vederea depasirii acestora si atingerii unor scopuri de invatare si dezvoltare.

Elementele planului de interventie personalizat : - informatiile de baza - precizeaza datele de identificare ale copilului;- informatii referitoare la starea actuala a copilului - vizeaza precizarea starii de sanatate, o prezentare sintetica a dificultatilor de invatare existente precum si evidentierea mai ales a abilitatilor, deprinderilor si capacitatilor ce pot constitui puncte de plecare in interventie si precizarea eventualelor programe de stimulare, interventii pe care copilul le-a parcurs anterior (consiliere, medicale, logopedice).

Un plan de pentru evacuare gratuit este o veriga importanta in activitatea de prevenire si stingere a incendiilor.

Acestea pot fi diferite, in functie de tipul constructiei si de numarul de persoane aflate simultan in ea. Numarul de persoane este criteriul care duce la realizarea unei clasificari a tipurilor de planuri de evacuare. In acest fel, vom avea:

Plan de evacuare pe nivel

Acest tip de plan se va realiza atunci cand exista posibilitatea ca mai mult de 30 de persoane sa se afle simultan pe un anumit nivel.

Plan de evacuare pe incapere

Se va realiza in situatia in care in incaperea respectiva se afla simultan mai mult de 50 de persoane.

Plan de evacuare pentru fiecare incapere

Este destinat spatiilor pentru cazare si nu se tine cont de numarul de persoane din incapere.

Modul de organizare a evacuarii persoanelor si a bunurilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura