Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3930
Out Of stock
Descriere
Sabloane personalizate

Sabloane industriale personalizate pentru magazin, fabrica sau santier, care sunt realizate si expediate rapid pentru instalarea de semne si anunturi importante in jurul cladirii.

Avem capacitatea de a realiza sabloane mici si delicate pana la sabloane industriale mari, folosind si vinil cu suport adeziv.

Sabloanele noastre gigantice cu alfabet industrial pot fi realizate cu inaltimi de litere de peste 40 de inci, iar toate sabloanele noastre vin intr-o varietate de fonturi si inaltimi de litere, facand posibila comanda exacta a ceea ce aveti nevoie pentru urmatorul dvs. proiect.

Cand specificatiile necesita sabloane personalizate la preturi accesibile pentru afaceri si scopuri industriale, personalul amabil de la prevenirea.ro este aici pentru a va ajuta.

Produsul nostru este de inalta calitate, iar sabloanele noastre metalice si reutilizabile sunt extrem de durabile.

Apelati departamentul nostru de asistenta pentru clienti pentru solicitari speciale si obtineti sablonul exact necesar pentru lucrare.

Sabloane personalizate cu literele noastre din plastic sunt o modalitate excelenta de a va personaliza casa si biroul!

O noua versiune usoara a popularei noastre versiuni din lemn, aceste litere din plastic va vor duce cu siguranta spatiul la urmatorul nivel.

Sunt disponibile fonturi, dimensiuni si culori personalizate. Contactati-ne pentru a incepe. Ne-ar placea sa cream o comanda personalizata pentru dvs.!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura