Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panouri pentru respectarea regulilor de protectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
3953
Out Of stock
Descriere
Panouri pentru respectarea regulilor de protectie si securitatea muncii

Pastrati-va locul de munca in siguranta cu semne de siguranta in constructie

Faceti siguranta in prioritate pe santierul dvs. cu o serie de semne de avertizare pentru constructii. Aceste indicatoare informeaza si avertizeaza pe cei de la fata locului cu privire la pericolele din zona. Indiferent daca aveti nevoie de indicatoare de limita de viteza, etichete de avertizare sau postari pentru a indica zonele cu casca, descopera tot ce trebuie sa stii despre semnele de siguranta de pe santierul tau.

Semne de siguranta pentru santier reglementate de SSM si PSI

Daca cineva intreaba vreodata: Avem nevoie de semne de siguranta la locul de munca, raspunsul este intotdeauna da. Administratia pentru Securitate si Sanatate in Munca (SSM ) solicita semne pe santierele de constructii si reglementeaza continutul si aspectul acelor semne. Desi tipurile de indicatoare de care aveti nevoie depind de pericolele santierului dvs., puteti fi siguri la Prevenirea , va vom ajuta sa obtineti indicatoare conforme SSM, potrivite locului dvs. de munca.

Semne de siguranta necesare pentru santierele de constructii

Semnele dvs. de siguranta la locul de munca pot include totul, de la instructiuni de siguranta la avertismente despre pericole biologice. Semnalizarea necesara depinde de amenintarile reprezentate in zona. Exista patru tipuri principale de semnale de alerta, inclusiv cele care avertizeaza asupra diferitelor niveluri de pericol si cele care intaresc instruirea pe care angajatii dumneavoastra au primit-o in mentinerea unui mediu sigur. Punerea acestor semne in jurul locului de munca va protejeaza angajatii de pericole.

Deoarece aceste semne sunt atat de eficiente in a-i avertiza pe cei din apropiere despre amenintari, SSM solicita utilizarea lor. Pentru a va asigura ca toti lucratorii inteleg semnificatiile avertismentelor, instruiti-va angajatii in limbile lor preferate despre semne, precum si folositi pictograme care transmit pericolele asupra carora semnele avertizeaza. Facand acestea, veti respecta drepturile lucratorilor pe santier. In plus, imaginile clare ale semnelor de siguranta ale amplasamentului care indica pericolul, cum ar fi un simbol de pericol biologic sau un surub electric, arata tuturor utilizatorilor sa fie constienti. Codarea culorilor semnelor conform reglementarilor SSM asigura, de asemenea, ca toata lumea poate intelege nivelul de amenintare prezentat, indiferent de limba lor materna.

1. Semne de pericol

Dintre toate semnele de siguranta de pe santierul dvs., semnele de pericol pot fi cele mai importante, deoarece acestea avertizeaza asupra celor mai mari riscuri din zona. Cele mai imediate amenintari necesita un semn de pericol in apropiere. Daca riscul de deces sau ranire grava este aproape, trebuie sa instalati un semn de pericol. SSM recomanda ca semnele de pericol sa aiba scheme de culori rosu, alb si negru. Rosul este un indicator universal al unui pericol grav si al culorii semaforului. Culoarea rosie de pe semnele de pericol le spune lucratorilor sa se opreasca si sa se gandeasca la ce trebuie sa faca inainte de a se apropia de zona.

Deoarece cunoasterea informatiilor oferite de aceste semne este atat de esentiala pentru siguranta lucratorilor dvs., SSM va cere sa le aratati angajatilor dvs. unde sunt avertismentele si sa ii informati despre masurile de precautie pe care trebuie sa le ia.

2. Semne de avertizare si atentie

Semnele de avertizare arata celor din apropiere sa ia un nivel moderat de precautie, deoarece pot exista conditii periculoase. Acest nivel este cu un pas in jos fata de pericol si putin mai sever decat precautie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura