Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Indicatoare cu doua fete pentru stingatoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
3999
Out Of stock
Descriere
Indicatoare cu doua fete pentru stingatoare

Etichetarea cu semne de aparare impotriva incendiilor si semne de protectie impotriva incendiilor este o masura de asigurare a comportamentului corect in caz de incendiu. Pe langa indicatoarele de protectie impotriva incendiilor conform ISO 7010 (pictograma alba pe un semn rosu patrat), veti gasi in gama noastra si alte indicatoare utile de protectie impotriva incendiilor, precum informatii despre stingatoare, furtunuri de incendiu, incendiu. alarme, echipamente de stingere a incendiilor sau cai de acces pentru pompieri.

Semnele standardizate de aparare impotriva incendiilor sunt instructiuni de siguranta necesare pentru marcarea amplasarii echipamentelor de protectie impotriva incendiilor si a mijloacelor de stingere a incendiilor, precum si a echipamentelor de protectie impotriva incendiilor, astfel incat pompierii si alte servicii de salvare sa poata ajunge cat mai repede in zonele si instalatiile desemnate. Acest lucru se face de obicei cu semne de protectie impotriva incendiilor standardizate sau testate pe teren. Cu toate acestea, uneori este necesara extinderea acestor informatii deoarece anumite semne de protectie impotriva incendiilor singure nu indeplinesc fara echivoc declaratia dorita sau nu le pot indeplini din cauza instructiunilor speciale de siguranta. Semnele combinate sunt o modalitate excelenta de a reduce acest decalaj, combinand unul sau mai multe semne de protectie impotriva incendiilor si continut text suplimentar. Semnele de siguranta la incendiu sunt de obicei rosii si ar trebui folosite numai cu fotoluminiscenta pentru a asigura orientarea chiar si in cazul unei caderi de curent sau a unui fum intens, cu exceptia cazului in care este instalat un iluminat de urgenta alimentat.

In aceasta categorie, avem numeroase indicatoare combinate cu semne de protectie impotriva incendiilor standardizate sau testate de diferite dimensiuni pentru marcarea de siguranta in functie de nevoi. Daca aveti nevoie de semne de protectie impotriva incendiilor intr-o forma combinata pe care nu o avem in magazinul nostru online, va rugam sa ne anuntati. De asemenea, producem semne combinate conform specificatiilor. Ne-ar face placere sa va facem oferta noastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura