Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Banda albastra pentru marcaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6 lei Lei
Cod produs
7299
Out Of stock
Descriere
Banda albastra pentru marcaj,

(Pret pe metru liniar )
(La cerere producem orice tip de banda personalizata - avem pe stoc benzi de la 20 lei rola - la 350 lei rola )
Banda de marcare: delimiteaza si identifica eficient spatiile de lucru
Banda de marcare este utilizata in multe domenii profesionale. Se gaseste in intretinerea sau constructiile auto, dar si in industria constructiilor navale. Isi va gasi locul si in domeniul industrial, unde va garanta in principal siguranta angajatilor la locul de munca.

Banda de marcare poate avea multe utilizari. Prima care imi vine in minte, cea mai logica este delimitarea zonelor. Banda de marcare a podelei este folosita pentru a crea zone de depozitare temporare (sau permanente) in depozite, de exemplu. Poate fi folosit si pentru a delimita o zona de produse neconforme. Sau pentru a identifica o zona periculoasa. Poate fi, de asemenea, o zona umeda sau alunecoasa cu instalarea unei benzi de marcare a podelei antiderapante. Banda de marcare a podelei, cu numeroasele sale nuante, va va permite, de asemenea, sa marcati si sa creati un cod de culoare in sediul afacerii dumneavoastra. In contextul actual de criza de sanatate, banda de marcare este utilizata in special. Acesta serveste drept granita, astfel incat utilizatorii ERP sa respecte cu strictete distanta fizica instituita de guvern.
Pe site gasiti mai multe dimensiuni, culori si utilizari.

Acest lucru va va permite sa gasiti banda de marcare pentru a identifica zonele de trafic. Cu posibilitatea de a instala o solutie permanenta la sol. Aceste benzi de marcare vor fi deosebit de vizibile datorita culorii lor galben stralucitor pestritat cu negru. Benzile rosii si albe vor fi deosebit de utile pentru a identifica zonele periculoase. Alte panglici mai generice va vor permite sa delimitati zone de distanta fizica. Deosebit de util pentru podeaua unui magazin. Pentru a va permite sa aplicati banda de marcare a podelei foarte usor, va oferim si aplicatoare sau role. Pentru a asigura o buna aderenta a benzii de marcare, sunt disponibile si instrumente mici de mascare.

Cum aleg banda de marcare potrivita nevoilor mele?
Multe benzi de marcare prezente pe site au o functie generica. Alegerea ta se va face apoi in functie de culoarea acesteia. Alegeti o nuanta exploziva cu culoarea podelei dvs., astfel incat banda de marcare sa fie clar vizibila. De asemenea, va trebui sa va ganditi daca doriti o optiune permanenta sau temporara, deoarece unele produse nu sunt concepute pentru a rezista mult pe podea.

Exista obligatii de marcare?

Exista intr-adevar situatii in care marcajele pe podea sunt obligatorii. Aceasta se va referi in principal la caile de trafic, prevenirea riscurilor (chimice, biologice, materiale periculoase, incendiu etc.) sau atmosfere explozive. Banda de marcare ar trebui, de asemenea, utilizata pentru a identifica echipamentul de prim ajutor.

www.prevenirea.ro telefon 0724 306 714,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura