Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Banda reflectorizanta roz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Cod produs
7460
Out Of stock
Descriere
Banda reflectorizanta roz

Benzi personalizate la cererea clientului .
Este destinat pentru marcarea tuturor tipurilor de vehicule, autoutilitare, camioane si dispozitive de siguranta rutiera sau altele.
Aceste benzi adezive retroreflectorizante alternand,Instalarea este foarte usoara pe caroseria vehiculului etc. Respecta standardele EN 12899 si DIN 30710/67520.
Semnalizarea camioanelor dumneavoastra este o parte importanta a sigurantei rutiere. Fie pentru angajatii dvs. sau pentru alti utilizatori, adezivii pentru camioane si vehicule utilitare pot preveni pericolele uneori nerecunoscute. Autocolantele noastre pentru camion sunt permanente si permit protectie si prevenire optima, atat timp cat este necesar.
Benzile reflectorizante imbunatatesc considerabil siguranta atunci cand participati la traficul rutier. Acestea imbunatatesc vizibilitatea masinii in conditii meteorologice nefavorabile si pe timp de noapte.
Autoadeziv. Material plastic. Latime: 5 cm. Lungime: 1 m. Intensitate mare, au reflexie de luminozitate ridicata. Rezistent la intemperii, durata lunga de viata. Cresteti vizibilitatea vehiculului pentru a evita accidentele. Cu constructie usoara.,
Aceasta banda reflectorizanta de siguranta are un strat adeziv permanent de inalta vizibilitate care asigura aderenta pe termen lung. In plus, nefiind pe baza de apa, aceasta acoperire nu sufera uzura in conditii de mediu dure. Se aplica o hartie de suport pentru a proteja adezivul sensibil la presiune (PSA) inainte de aplicare.
Aceasta este o banda reflectorizanta de siguranta simpla, autoadeziva, de inalta vizibilitate, potrivita pentru marcarea zonelor potential periculoase.
Utilizabil eficient in toate mediile, instalarea se face in doar cateva minute.
Banda de siguranta reflectorizanta este acoperita cu un strat de adeziv permanent de inalta vizibilitate
Aderenta pe termen lung si nefiind pe baza de apa, acoperirea nu sufera uzura in conditii de mediu dure.
Banda refletorizanta adeziva este o banda pentru marcarea precisa a podelei pentru caile dumneavoastra pietonale, benzile pentru masini, spatiile de depozitare, posturile de lucru, atelierele, salile de sport. Este potrivit si pentru mentinerea distantelor de siguranta, in timpul unei crize de sanatate precum cea a Covid-19.
Pe langa delimitarea zonelor de lucru, banda poate fi folosita pentru a identifica zonele temporare sau periculoase. Disponibil in 30 de culori, o poti folosi pe cea care se potriveste mediului tau sau codul de culoare cu diferite benzi.
Banda adeziva reflectorizanta de marcare a podelei este perfect potrivita pentru semnalizare rapida si usoara. Se vinde individual. Aceasta banda adeziva de marcare a podelei este universala, are o durabilitate buna in timp si se lipeste perfect pe podelele netede, curate, degresate anterior. Veti aprecia ca il puteti indeparta foarte usor la sfarsitul utilizarii.
DIFERITELE CLASE DE SEMNE DE RUT
Semnele de circulatie permanente si temporare exista in 3 clase diferite. Aceste clase caracterizeaza puterea de reflexie a panoului si, prin urmare, capacitatea acestuia de a reflecta lumina catre soferi pentru a-i avertiza de pericol. Cu cat clasa unui panou este mai mare, cu atat panoul va reflecta mai multa lumina si va fi mai vizibil de la distanta, zi si noapte. De fapt, semnele si semnele trebuie sa pastreze acelasi aspect noapte si zi.
Cititi articolul nostru pentru a afla despre diferitele clase ale unui semn rutier.
UTILIZAREA FILMELOR RETRO-REFLECTIVE CLASA 1, CLASA 2 SAU CLASA 3
Principiul retroreflexiei se bazeaza pe o asa numita tehnologie "microbead" sau asa numita tehnologie "microprism", acesta corespunde cantitatii de lumina returnata de panou datorita luminozitatii farurilor utilizatorilor.
Foliile microprismatice sunt folosite pentru semnele de politie de clasa 1, 2 si 3, precum si pentru semnele temporare de clasa 2. Durabilitatea sa este de 10 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura