Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stickere maro sageti albe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7696
Out Of stock
Descriere
Stickere maro sageti albe

Fiti creativ cu spatiul dvs. folosind grafica de podea pentru a va transmite mesajul.

Prevenirea si graficele personalizate pentru podea sunt o modalitate atragatoare de a face publicitate, de a marca un spatiu de eveniment sau de a directiona traficul de vizitatori prin intermediul decalcoalelor de cautare. Atunci cand spatiul este limitat, publicitatea de podea poate fi folosita pentru a completa autocolante personalizate de perete, semnalizare si branding - transforma-l intr-un pachet publicitar complet! De multe ori, podelele sunt o zona trecuta cu vederea atunci cand vine vorba de marketing si publicitate, dar pot deveni un bun valoros atunci cand lucrezi cu spatiu limitat.

Autocolantele de podea sunt, de asemenea, un loc creativ pentru a trimite un mesaj indraznet.

Lipiti-va, semne de podea, oriunde!

Autocolantele de podea din vinil functioneaza excelent pe o varietate de suprafete, inclusiv lemn, metal, plastic, sticla, gresie, covor si majoritatea oricarui perete neporos sau netexturat.

Deci, indiferent unde cautati sa faceti publicitate,
Sticker prevenire are o grafica pentru podea care se va potrivi nevoilor dumneavoastra.

Toate graficele noastre de podea sunt autocolante detasabile, nu reutilizabile, dar unele pot fi repozitionate de cateva ori in functie de suprafata pe care sunt aplicate, de dimensiunea imprimarii si de lungimea pe care au aderat.

Desi, din pacate, nu garantam ca autocolantele noastre pentru podea sunt reutilizabile. Unii clienti au avut povesti de succes in reutilizarea unora dintre materialele noastre de podea pe termen scurt.

Daca incercati sa reutilizati elementele grafice de podea, ati dori sa pastrati partea adeziva cat mai curata posibil si sa puneti inapoi pe captuseala sau pe placa de plastic pentru a stoca graficele atunci cand nu sunt utilizate.

Invelisul nostru pe termen lung Prevenirea Floor are un adeziv puternic si este conceput pentru o aplicare unica. Grafica noastra personalizata pentru podea poate merge aproape oriunde va puteti gandi la publicitate.

De asemenea, ne decupam autocolantele de podea din vinil la orice dimensiune, forma sau culoare, astfel incat sa se potriveasca oriunde, inclusiv:

Toate produsele noastre grafice pentru podea sunt usor de instalat si indepartat, inclusiv produsul de beton pentru exterior. Daca sunteti ingrijorat de instalare, echipa noastra prevenirea va gaseste.

Avem instructiuni de instalare si videoclipuri pentru a va ajuta in fiecare pas al drumului. Toate tipurile pot fi folosite pe Covor, dar fiecare isi serveste propriul scop pentru utilizare pe termen scurt si lung.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura