Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Triunghi special

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Cod produs
8137
Out Of stock
Descriere
Triunghi special

Triunghi special de constructie sunt elemente fizice sub forma de semne sau garduri care sunt utilizate pe santierele de constructii pentru a proteja orice impotriva deteriorarii, a limita deplasarea sau a unei anumite lucrari si pentru a preveni actiunile neautorizate asupra constructiei.

Lucrul la santier are un potential ridicat de aparitie a pericolelor pentru muncitori si echipamentele de pe santier, astfel incat Triunghi special sunt una dintre masurile de control care avertizeaza personalul pentru pericolele existente. Lumea SSM propune la acel post standarde minime cu privire la tipul, utilizarea si intretinerea baricadelor utilizate in proiecte de constructie In plus, furnizeaza cerinte minime pentru baricade care restrictioneaza intrarea si/sau ofera avertismente asupra zonelor care implica activitati potential periculoase, conditii nesigure sau circumstante neobisnuite.

Triunghi special sunt necesare in jurul sapaturilor, deschiderilor in podele, pereti sau zone de acoperis, marginile platformelor, in jurul razei de balansare a carcasei echipamentului rotativ, cum ar fi raza de balansare a contragreutatii unei macarale pe senile si platforma de ridicare aeriana, anumite tipuri de lucrari aeriene si altele potential periculoase. domenii si sarcini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura