Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Banda magnetica reflectorizanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
8185
Out Of stock
Descriere
Banda magnetica reflectorizanta

Aceste benzi magnetice foarte practice alerteaza angajatii, clientii si publicul larg cu privire la situatii potential periculoase care apar in mod obisnuit sau ocazional in fabrica, zona de constructii sau pe podeaua showroom-ului. Banda magnetica se ataseaza la vehicule, masini si orice alta suprafata metalica, in timp ce modelul diagonal ajuta la evidentierea punctelor periculoase, proeminente, margini ascutite, balustrade, inaltimi mici si pericole de impiedicare. Modelul galben si negru atragator a fost popular de zeci de ani si s-a dovedit ca reduce accidentele de vatamare corporala si litigiile care urmeaza in mod inevitabil. Banda este taiata cu usurinta cu foarfecele la lungimea dorita, iar materialul reflectorizant este foarte vizibil sub lumini noaptea sau in zonele slab iluminate. Orice locatie comerciala care utilizeaza camioane, remorci, stivuitoare sau masini grele de orice fel ar trebui sa aiba la indemana cel putin o rola din aceasta banda magnetica reflectorizante de avertizare asupra pericolelor.
Benzile magnetice flexibile si profilul personalizat sunt extruzii magnetice permanente termoplastice. Poate oferi o putere superioara de retinere si este utilizat pe scara larga in articole de papetarie, aparate de uz casnic, aparate etanse la apa. Conform proprietatii sale magnetice, este impartit in anizotrop si izotrop; in functie de modul sau de magnetizare, este impartit in magnetizare de suprafata si magnetizare de penetrare (longitudinala, transversala si bilaterala) Benzile magnetice personalizate adezive constau dintr-o fata magnetica iar cealalta este prevazuta cu un adeziv (si nu magnetic). Benzile magnetice adezive sunt ideale pentru agatarea PLV sau VLI pe orice suport de metal feros (gondola, tocuri de usi etc.).Aceste benzi magnetice sunt concepute pentru a sustine obiecte usoare, pentru sarcini mai grele opteaza in schimb pentru magneti de neodim.
banda magnetica bruta
Benzile noastre magnetice maro au o singura latura magnetica. Este o modalitate rapida si usoara de a organiza supermarketuri, centre comerciale etc. Acestea pot fi taiate cu usurinta cu foarfece sau cutit.
Banda magnetica autoadeziva Magnosphere este ideala pentru o gama larga de obiecte, cum ar fi unelte, cutite, pixuri, hartii, fise, fotografii si postere. Banda magnetica adeziva ataseaza cu usurinta obiectele usoare pe table magnetice (tablete negre, panouri, table albe etc.) si frigidere. Util acasa, in birouri, scoli, universitati, apartamente, ateliere si pentru camping.
Banda magnetica alba si colorata
Panglicile albe din PVC si benzile colorate sunt magnetizate pe partea neagra, cealalta fata este din PVC alb sau colorat. Sunt foarte utile pentru etichetarea pe orice suport metalic, ofera o mare flexibilitate de utilizare deoarece sunt repozitionabile si pot fi taiate cu usurinta cu foarfeca sau cutter. Ele sunt frecvent utilizate pentru a gestiona programele.
Pentru cantitati mari sau intrebari referitoare la produsele pe care le comercializam, va rugam sa ne contactati., .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura