Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stalp alb cu rosu metalic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
8253
Out Of stock
Descriere
Stalp alb cu rosu metalic

Stalpul nostru de protectie impotriva coliziunilor este folosit in mai multe scopuri. In depozite este adesea plasat pentru a oferi un plus de securitate pentru docurile de incarcare sau in alte zone sensibile. In halele de productie se poate amplasa un stalp pentru a bloca un pasaj pentru stivuitoare sau alte vehicule nedorite. Multi comercianti plaseaza aceste borne de protectie pentru a-si proteja spatiile impotriva atacurilor de berbec.

Acest stalp de protectie poate fi numit in siguranta robust. De asemenea, este posibil sa-l pre-umpleti cu ciment, astfel incat sa devina solid si sa ofere o protectie si mai buna impotriva impactului. Acest lucru este desigur posibil doar cu modelul care urmeaza sa fie instalat in beton.

Stalpul de protectie anti-coliziune care este amplasat in beton vine cu bare de ancorare sudate astfel incat sa il puteti aseza direct in fundatie fara a fi nevoie sa asigurati o ancora separata.

Produsele de protectie impotriva impactului din otel furnizate de Prevenirea.ro sunt fabricate din otel de inalta calitate si permit o protectie eficienta a fabricii dvs., cum ar fi zona de inventar, masinile si imprejurimile cladirilor. Pentru utilizare in interior si exterior. Vizibilitate ridicata datorita picturii galbene cu semnele negre de avertizare pentru atentie in zonele periculoase. Aparatoarele cercului sunt deformate de cea mai noua tehnologie de indoire ,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura