Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Separatoare de sens cu stalpi portocalii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 lei Lei
Cod produs
8323
Out Of stock
Descriere
Separatoare de sens cu stalpi portocalii

Separatorul de benzi de circulatie extensibil este format din doua parti: baza cauciuc + stalp flexibil PU;

Aderenta remarcabila la drum prin stifturile de baza rezistente la alunecare;

Poate fi folosit pentru a indica separarea benzilor, pistele pentru biciclete, indicarea zonei de parcare, tramvaie, protejarea peretilor tunelurilor, pasajelor subterane (datorita panourilor reflectorizante), marcarea benzilor de circulatie in rampele de intrare si iesire din parcare etc.

Stalpul asamblat prin dispozitivul de blocare preinstalat pe baza de cauciuc.

Acest sistem poate fi folosit pentru a separa benzi sau zone, impiedicand vehiculele sa intre intr-o zona sau sa schimbe benzile. Stalpii sau panourile reflectorizante au un sistem de eliberare rapida care permite indepartarea/instalarea usoara. Poate fi fixat permanent sau asezat liber pentru situatii temporare.

Baza din cauciuc, joaca un rol larg in managementul traficului. Poate fi folosit pentru a indica separarea benzii, o singura banda, indicarea locului de parcare, tramvai, marcajele benzilor de pe pante de intrare si iesire in parcare etc. Odata cu separarea drumului, vehiculul poate traversa si sistemul daca fara a provoca deteriorarea aceasta.

Acest produs versatil ofera multe solutii de succes de gestionare a traficului. Separarea benzilor, piste pentru biciclete, locuri de parcare, impreuna cu aplicatii directionale si de parcare in parcari. Sectiunile modulare interblocate permit flexibilitatea pentru a personaliza lungimea unitatii in functie de cerintele dumneavoastra. Utilizati impreuna cu stalpi de reflectoare sau panouri de pericol pentru o vizibilitate suplimentara in conditiile de lumina scazuta sau pe timp de noapte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura