Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stalpi din plastic galben cu negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Cod produs
8342
Out Of stock
Descriere
Stalpi din plastic galben cu negru

Stalpi pot fi utili in tot felul de situatii. Daca are loc o scurgere sau un echipament defect si periculos, este important sa ingraditi zona pentru a mentine oamenii in siguranta.

De asemenea, ar putea fi necesar sa interziceti accesul la anumite cladiri sau sa inconjurati pericolele de la nivelul solului pentru a tine oamenii departe.

Deoarece exista atat de multe situatii potentiale in care un sistem de bariere este la indemana, este o idee grozava sa aveti unul in depozit, care sa poata fi pus usor si sa faca o treaba eficienta de a ingradi zona cu probleme.

Stalpii sunt proiectati in rosu si alb sau galben cu negru, ceea ce mareste vizibilitatea pentru a face bariera mai eficienta atunci cand vine vorba de a fi observate. Daca aveti nevoie, lantul poate fi taiat pentru a-l face mai scurt, astfel incat setul este incredibil de versatil atunci cand instalati bariere. De asemenea, puteti utiliza lanturi suplimentare daca este necesar, iar alte carlige in S sunt, de asemenea, disponibile pentru a extinde capacitatile acestui kit.

Cand trebuie sa puneti o bariera, pur si simplu prindeti lanturile de borne folosind carligele in S si pozitionati-o asa cum doriti. Stalpii din PVC dur sunt rezistenti la uzura si pot fi folositi in aer liber, iar fiecare are o baza de cauciuc care ii mentine ferm in pozitie verticala chiar si pe vreme vantoasa.

Odata ce ati configurat o bariera, poate fi util sa furnizati informatii suplimentare, astfel incat oamenii sa stie care este problema sau daca mai trebuie sa ia masuri pentru a fi in siguranta.
Cu echipamentele incluse in acest kit si cu celelalte accesorii disponibile, crearea unei bariere eficiente si informative este o procedura fara probleme, astfel incat sa puteti continua cu sarcina importanta de a face fata deversarii sau defectiunii fara teama ca oamenii se vor pune in pericol. .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura