Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de supraveghere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Cod produs
8429
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de supraveghere

Oglinda 90 pentru magazin - (H) - 60cm

Datorita formei sale care permite aplicarea in colturile incaperilor (spatiilor comerciale, magazinelor) oglinda este special conceputa pentru observarea si demascarea hotilor din magazine.

Materialul

Este produsa din material acril (cu 70% mai rezistent decat sticla). Este foarte usoara si are durata indelungata de exploatare. Fixarea

Fixarea se face prin suruburi direct pe colt.

Oglinzile de securitate sunt folosite pentru a ajuta soferii sa vada punctele moarte si alte zone potential periculoase de pe drumuri. Oglinzile de trafic au o forma convexa, ceea ce permite o gama larga de vizibilitate soferilor care se apropie de parcari sau intersectii cu o vedere limitata. Avem o gama de oglinzi de securitate cu functionalitati diferite, inclusiv oglinzi de securitate cu hote, oglinzi semisferice cu dom si chiar oglinzi de inspectie portabile pentru a verifica sub vehicule. Nu uitati sa explorati intreaga gama de echipamente de control al traficului si pietonilor

Prevenirea ofera o gama larga de oglinzi de securitate si oglinzi de trafic, ideale pentru utilizare in spitale, unitati de ingrijire, scoli, magazine de vanzare cu amanuntul, centre comerciale, fabrici, depozite si parcari. Gama de oglinzi de securitate include si oglinzi de inspectie portabile, care sunt un element important pentru cautarile sub vehicule pentru explozibili, arme sau droguri ascunse.

Beneficiile oglinzilor de securitate

Exista multe beneficii ale instalarii oglinzilor de securitate, inclusiv vizibilitate sporita pentru vehicule in parcarea sau depozitul companiei dumneavoastra. Cu o vizibilitate crescuta, accidentele vor fi reduse, deoarece vehiculele, pietonii si lucratorii vor putea vedea cu usurinta punctele moarte si dupa colturi. Daca doriti sa va cresteti procedurile de siguranta, atunci instalarea oglinzilor de securitate este o alegere pe care ar trebui sa o luati in considerare alaturi de masurile de control al traficului si pietonilor.

De ce sa alegeti Prevenirea?

Aici, la Prevenirea, avem o bogata experienta in furnizarea companiilor cu produse si servicii de cea mai inalta calitate la un pret accesibil. Toate articolele au fost incercate si testate pentru a va asigura ca primiti cel mai bun produs de calitate, care va imbunatati eficienta, siguranta si securitatea afacerii dvs. comerciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura