Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Con de protectie pentru lucrari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Cod produs
8501
Out Of stock
Descriere
Con de protectie pentru lucrari

Con de 75cm flexibil cu doua benzi reflectorizante si greutate. Acesta este folosit pentru delimitarea zonelor in lucru sau delimitarea unor zone de trafic.

Este foarte rezistent la temperaturi scazute si nu se sparge.

Inaltime (H) 750 mm
Diametru 485 mm
Greutate 6.50 Kg
Material PVC flexibil

Particularitati

Flexibil, Reflectorizant

La acest tip de con se pot atasa lanturi sau diverse semne de avertizare. Mai jos aveti cateva exemple:

Conurile de ghidare sau stalpii sunt in general folositi pentru siguranta in traficul rutier. Daca este necesar, gama noastra larga include mai multe modele disponibile si in scurt timp. In timp ce conurile de ghidare retroreflectorizante sunt permise exclusiv pentru sectorul public, stalpii din cauciuc fluorescent sau PVC sunt utilizati mai mult pe site-urile companiei. Acestea sunt folosite de-a lungul santierelor sau pe benzile de circulatie fara marcaj. Cu toate acestea, ca o chestiune de principiu, conurile de ghidare ar trebui folosite doar pentru securizarea pe scurt a zonelor periculoase. In cazul unei coliziuni, in general, nu exista niciun risc..

Conurile de trafic sunt utilizate de obicei in aer liber in timpul lucrarilor rutiere sau in alte situatii care necesita redirectionare a traficului sau avertizare prealabila a pericolelor sau pericolelor sau prevenirea traficului. Conurile de trafic sunt, de asemenea, folosite pentru a marca locurile in care copiii se joaca sau pentru a bloca o zona. Pentru utilizare pe timp de noapte sau in situatii de lumina slaba, conurile de trafic sunt de obicei echipate cu un manson retro-reflectorizant pentru a creste vizibilitatea. Ocazional, conurile de trafic pot fi echipate si cu lumini intermitente din acelasi motiv..

Nu este un secret pentru nimeni ca semnalizarea santierului este esentiala atunci cand vine vorba de siguranta lucratorilor si a altor utilizatori ai drumului. Acesta este motivul pentru care ne angajam sa oferim produse de inalta performanta si multifunctionale, cum ar fi conurile de constructie.In situatii de zona periculoasa sau in timpul scenelor de accident, conurile de constructie au avantajul de a fi instalate rapid. Eficacitatea lor nu se opreste in plina zi, deoarece gama noastra de conuri retroreflectorizante respecta legislatia privind semnalizarea nocturna.Fie ca pentru indicatoare rutiere, indicatoare de santier, amenajarea exercitiilor sportive, crampoane anti-parcare sau pentru orice marcaj, conul de circulatie este esential. Rosu, portocaliu, galben, uneori albastru, adesea bicolor cu dungi albe care pot fi reflectorizante. Materialele plastice care alcatuiesc aceste conuri sunt flexibile si foarte rezistente la socuri si intemperii. Aceste stifturi de semnalizare instalate pe sosele sunt de foarte multe ori maltratate de soferii care se ciocnesc de ele fara a provoca pagube autoturismelor sau stifturilor in sine..
Trimite mesaj
Din Gura in Gura