Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Blocator verde pentru parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Cod produs
8607
Out Of stock
Descriere
Blocator verde pentru parcare

Greutate 6 Kg Inaltime : 50 cm Inaltime culcat : 8 cm Sistem de prindere : montajul se realizeaza cu 3 suruburi + dibluri (incluse)Blocatorii pentru parcari individuale sunt dispozitive mecanice pentru protectie a parcarilor.
Blocarea parcarilor reprezinta solutia ideala in protectia locului individual de parcare, pentru autovehicule neautorizate sa parcheze pe locurile respective. Blocajele parcarilor pot fi realizate cu dispozitive manuale.
Sistemul manual de blocare a parcarii, are o constructie robusta, este rezistent la socuri si lovituri, se instaleaza simplu, avand totodata un pret atractiv.

Va vom oferi solutii adecvate si competitive, pentru toate proiectele dumneavoastra industriale sau de arhitectura, care necesita echipamente metalice expandate sau tesatura metalica, oricare ar fi finisajele si orice finisaje solicitate. Protectie termica, vizuala sau acustica, sisteme electrice, echipamente de bucatarie, pardoseli ale pasarelei sau pardoseli, plasa de protectie, filtre pentru pompe de injectie, accesorii decorative, placari metalice fatade, accesorii cofraj, inlocuire tabla perforata, balustrade, parasole etc. : know-how-ul nostru in fabricarea panourilor metalice precum si masinile noastre ne permit sa realizam echipamentele sau productia adaptata care va va potrivi pentru proiectul dumneavoastra.
O multitudine de produse, de la un simplu panou de otel pana la cele mai complexe elemente

Lucram cu toate materialele metalice: otel galvanizat, otel inoxidabil, aluminiu, cupru, alama, bronz, titan... si oferim, de asemenea, accesorii de montaj si fixare pentru diferitele dvs. elemente metalice.

Aveti asadar toate motivele sa optati pentru piesele metalice expandate sau textilele metalice pe care le producem, mai ales ca acestea sunt produse mai rezistente decat o plasa metalica clasica sau o plasa sudata, care poate rezista la vant si apa de-a lungul anilor si ofera o protectie reala. . Totodata, aceste piese metalice ofera multe posibilitati din punct de vedere estetic, avand o mare facilitate de realizare a legaturilor cu sau fara sudura intre diferitele panouri sau de integrare a acestora in echipamente existente, fie din fier, lemn sau sticla.

In plus, lucrabilitatea metalului expandat si a tesaturii metalice nu numai ca face posibila proiectarea unor elemente simple asemanatoare panourilor, ci si sa se procedeze la indoirea materialului pentru a produce tuburi, plasa in unghi drept sau chiar produse mai personalizate. , cu fiecare tip de metal pe care il avem. Cu ajutorul unor dispozitive specifice precum ferastraiele pe care le avem in fabrica noastra, avem si posibilitatea de a produce panouri la dimensiunea dorita, pentru a raspunde nevoilor constructiei dumneavoastra metalice. In plus, finisajele si tratamentele pe diferite metale fac posibila obtinerea unei grile metalice de culoarea dorita: alb, negru, roz, albastru, rosu, etc., solutiile pentru produsul dumneavoastra sunt aproape nelimitate indiferent de tipul de plasa. . .

In sfarsit, retineti ca producem mai multe tipuri de ansamblu pentru panourile dvs. si diverse accesorii pentru a le repara. Unele structuri au sisteme de fixare directa pe perete, in timp ce altele pot fi mai mult sau mai putin distantate, iar unele cadre sunt complet autoportante. Pentru a fi fixate, foile metalice pot fi introduse intr-un cadru (tub patrat in forma de L sau U) si se pot folosi si sisteme speciale folosind suruburi, balamale, stifturi etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura