Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Protectie pentru parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Cod produs
8678
Out Of stock
Descriere
Protectie pentru parcare

Protejeaza cu montantii si bariere sistemul dvs. de rafturi impotriva deteriorarii, de ex. fiind lovit accidental de stivuitoare, prevenind astfel accidentele evitabile si costurile rezultate. Rafturile deteriorate necesita reparatii indelungate si impiedica buna desfasurare a activitatii de zi cu zi. Pe de alta parte, sina de protectie impotriva impactului, poate fi inlocuita rapid si usor daca este deteriorata. In plus, se pot defini zone de lucru, rute de transport, locuri de parcare, zone de incarcare, depozite frigorifice, montanti si multe altele, rezultand un grad ridicat de siguranta a muncii. Finisajul vopsea galben/negru asigura, de asemenea, o constientizare sporita atunci cand intri in zona de lucru

Deteriorarea rafturilor necesita reparatii care necesita timp si impiedica buna functionare a activitatii de zi cu zi. Protectia impotriva coliziunii, pe de alta parte, poate fi inlocuita rapid si fara mare efort in cazul in care ar fi suferit vreo deteriorare.

Protectia pentru rafturi cu profil L sau U ofera o protectie optima pentru rafturile dumneavoastra pentru paleti, depozitare , datorita finisajului cu vopsea galben/negru, asigura o constientizare sporita si evita deteriorarea si ranirea.

Protectia cu profil L este utilizata in principal pe partile exterioare ale raftului pentru a preveni coliziunea accidentala a camioanelor industriale.

Protectia cu profil in U poate fi folosita si ca alternativa la protectia cu profil in L pentru a proteja montantii exteriori; de asemenea, protejeaza montantii interni de securitate.

Produsele de protectie impotriva impactului din otel sunt fabricate din otel de inalta calitate si permit o protectie eficienta a stocurilor, masinilor si cladirilor - in interior si in exterior. Datorita picturii galbene in combinatie cu semnele negre de avertizare, se ofera o vizibilitate ridicata pentru a atrage atentia asupra zonelor periculoase.

Bariere cu cercuri sau Cercuri de protectie a curtii au devenit o metoda populara de asigurare a perimetrelor mari pentru industria dealerilor de motoare. Acestea pot fi fabricate in diferite diametre, lungimi si inaltimi, fie fixate la radacina, fie insurubate intr-o varietate de finisaje, cum ar fi galvanizate, galvanizate si acoperite cu pulbere sau otel inoxidabil. In vremuri mai recente, barierele cu cercuri au fost folosite si pentru parcuri comerciale, restrictii urbane in spatiu deschis si locuri pentru carucioare, unde este adesea folosita o sina intermediara si sunt, de asemenea, disponibile ca bariera de securitate, cu mecanism de blocare integral.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura