Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stalp cromat cu banda rosie retractabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

280 lei Lei
Cod produs
9676
Out Of stock
Descriere
Stalp cromat cu banda rosie retractabila

Stalpi de delimitare cu banda retractabila, stalpi de delimitare cromati cu banda rosie .

Suporturile sunt un sistem de bariera retractabil inteligent, ideal pentru gestionarea aglomeratiei in punctele de vanzare cu amanuntul, aeroporturi, locuri de divertisment, zone de receptie sau orice locatie in care este necesar controlul cozilor. Fiecare sistem de coada retractabil are un capac de stalp cu 4 cai care permite atasarea din 4 directii diferite. Pur si simplu desprindeti cureaua de pe suporturi si reconectati-o la partea superioara a altuia. Asamblarea si dezasamblarea este usor si convenabil pentru depozitare si transport. Sistemul nostru de control al multimii sau, asa cum este numit si controlul de gestionare a cozilor, are un mecanism de blocare a centurii incorporat. Inaltimea totala a acestui stalp este de 36 inchi si fiecare stalp are o baza grea si robusta, care este, de asemenea, cauciucata pentru a preveni miscarea si deteriorarea podelei. In functie de configuratie, multe posturi pot fi plasate si conectate.

Arata-le clientilor unde sa stea la coada si sa-ti izoleze zonele inutilizabile cu un sistem de bariera retractabil pentru coada. Este alcatuit dintr-o serie de stalpi, baze si curele retractabile care sunt conectate intre ele pentru clientii in zig-zag de-a lungul unei cai, ajutandu-va sa controlati supraaglomerarea sau sa pastrati oamenii intr-o zona desemnata.
Ce este inclus cu barierele de control la coada?

Sistemul nostru de bariere retractabile pentru coada este modular. Setul de baza vine cu doi stalpi, fiecare avand o curea de bariera retractabila. Puteti extinde acest kit de pornire adaugand cat mai multi stalpi suplimentari aveti nevoie - fiecare stalp include, de asemenea, o curea integrata care se fixeaza de unul dintre ceilalti stalpi.

Exista, de asemenea, disponibil un supliment optional pentru cadru de poster A4, care este ideal pentru a ghida clientii in coada sau pentru a comunica mesajele pe masura ce se deplaseaza pe linie. In plus, puteti alege si un atasament pentru dozator de dezinfectant pentru maini care contine 1 l de gel dezinfectant si dispune de un mecanism automat de distribuire si tava de picurare, incurajand o buna igiena a mainilor la cozi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura