Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Indicatoare stingatoare personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
9750
Out Of stock
Descriere
Indicatoare stingatoare personalizate

In caz de incendiu, fiecare secunda conteaza. Semnele de protectie impotriva incendiilor pot face adesea diferenta intre viata si moarte. Etichetati echipamentele importante (stingatoare, usi de protectie impotriva incendiilor, alarme de incendiu etc.) si cresteti siguranta in exploatare. Alegeti semnele care vi se potrivesc dintr-o varietate de motive si materiale sau proiectati-le dupa cum doriti. Daca ai nevoie de panouri de protectie la foc fotoluminiscente sau reflectorizante, vei gasi si un numar mare de variante.

Toate semnele PREVENIREA din aceasta categorie sunt fabricate in conformitate cu EN ISO 7010 si alte standarde si pot fi utilizate fara ezitare. Puteti cumpara toate indicatoarele de protectie impotriva incendiilor si semnele de protectie impotriva incendiilor conform standardului in mod fiabil din magazinul online PREVENIREA.RO

Semnele de protectie impotriva incendiilor apartin categoriei semnelor de siguranta si, ca si semnele de evacuare, sunt semne de siguranta indispensabile in fiecare companie. Faceti ca echipamentele de stingere a incendiilor, cum ar fi furtunurile de incendiu, scaparile de incendiu sau panourile de control al alarmei de incendiu sa fie vizibile pentru ajutoare si pentru cei care cauta protectie. Cumparati toate indicatoarele de protectie impotriva incendiilor necesare in magazinul online PREVENIREA.RO conform standardelor aplicabile si in cele mai diverse variante.

Alegerea materialului pentru semnele dvs. de protectie impotriva incendiilor

Semnele de securitate la incendiu sunt o problema care necesita multa atentie. Materialul ar trebui sa joace un rol central in semnalizare. Puteti comanda indicatoarele de protectie impotriva incendiilor potrivite pentru compania dumneavoastra de la compania dumneavoastra de comanda prin corespondenta Prevenirea.ro , realizate dintr-o varietate de materiale diferite. Comparati si alegeti versiunea de material potrivita pentru semnele dvs.:

Filmul, autoadeziv datorita adezivului acrilic permanent sensibil la presiune, ofera o aderenta foarte buna la tensiune superficiala scazuta (de exemplu, polipropilena) si la majoritatea vopselelor pulbere. Imprimarile sunt protejate de tehnologia de transfer termic si supralaminare transparenta. Toate autocolantele sunt rezistente la majoritatea substantelor chimice si solventilor. Sunt potrivite pentru utilizare in interior si exterior pe suprafete curate si netede.

Plasticul este rezistent la intemperii, stabil la UV si rezistent la substante chimice la dezinfectantii obisnuiti, precum si la agentii de curatare acizi sau caustici in concentratia obisnuita. In plus, sunt rezistente la impact, precum si la abraziune si indoire. Prin urmare, acestea sunt potrivite ideal, de exemplu, ca semne de pompieri atat in ??interior, cat si in exterior.

Aluminiul are o consistenta ridicata a culorii si rezistenta la UV, precum si rezistenta la temperatura de la -40 C la +100 C. Acest lucru le predestine pentru utilizare in exterior, de exemplu ca semne de acces pentru pompieri. In plus, semnele din aluminiu au un finisaj lucios de inalta calitate si sunt reciclabile si ignifuge.

Semne comune de securitate la incendiu

Cele mai comune semne de protectie impotriva incendiilor in companii sunt semnele pentru stingatoare, semnele usii de protectie impotriva incendiilor, panoul de control al alarmei de incendiu , precum si paturile de incendiu si indicatoarele pentru furtunuri de incendiu. Dar si indicatoare de acces pentru pompieri si, de asemenea, frecvent folosit indicator Nu folositi in caz de incendiu se gasesc din ce in ce mai multe.

Creati-va propriile pictograme individuale de protectie impotriva incendiilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura