Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Trusa de prim ajutor pentru BMW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
9848
Out Of stock
Descriere
Trusa de prim ajutor pentru BMW

O trusa de prim ajutor bine aprovizionata este un element esential in fiecare casa - si in fiecare masina. La urma urmei, in timpul calatoriei, este la fel de probabil sa suferiti de o umflatura, vanatai, muscaturi sau alte rani autotratabile ca si acasa. Trusele de prim ajutor pentru masini nu trebuie sa fie elaborate, dar ar trebui sa contina anumite elemente esentiale.

Odata ce stiti ce ar trebui sa fie intr-o trusa de prim ajutor, puteti pune singuri articolele esentiale intr-o cutie impermeabila sau puteti cumpara o trusa pre-asamblata de la o farmacie. Depozitati trusa de prim ajutor intr-o zona a masinii care ramane relativ rece, deoarece caldura si lumina soarelui pot degrada anumite produse, cum ar fi cremele si unguentele medicamentoase.1 Este, de asemenea, o idee buna sa aveti copii ale formelor importante de sanatate in masina, inclusiv:

Prevenira inseamna sa fii pregatit, sa nu faci niciodata compromisuri oriunde te-ai afla. Cand apar rani, este important sa aveti la indemana o trusa de prim ajutor bine echipata. Construim truse de prim ajutor de urgenta si supravietuire pe care le puteti folosi in viata de zi cu zi pentru acasa, calatorii rutiere, calatorii, birou, scoala, sport, la locul de munca, camping, plimbari cu barca, caiac, drumetii si orice alta aventura la care va puteti gandi. Indiferent daca calatoresti prin lume sau doar te aventurezi in aer liber pentru o zi, siguranta ta este vitala. Trusele noastre de prim ajutor acopera elementele esentiale pentru a va mentine pe dumneavoastra si pe cei dragi in siguranta intr-o varietate de situatii.

Trusele noastre de prim ajutor sunt fabricate intr-o unitate moderna si efectuam multiple verificari de calitate pentru a ne asigura ca toate produsele noastre ajung la clientii nostri in stare excelenta..
Trimite mesaj
Din Gura in Gura