Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taiere copaci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
9908
Out Of stock
Descriere
Taiere copaci

Daca proprietatea dvs. rezidentiala necesita orice tip de ingrijire a copacilor sau servicii de indepartare a copacilor si a ciotului, profitati de profesionistii de la PREVENIREA GI. Taierea copacilor, taierea si ingrijirea adecvata a sanatatii plantelor pot aduce beneficii copacilor tai, redandu-le puterea si vigoarea care le-au lipsit, ajutand in acelasi timp la controlul insectelor si bolilor. Echipa noastra de experti de profesionisti, inclusiv arborist, va examina nevoile arborelui dumneavoastra si apoi va determina cel mai bun program de intretinere pentru a-i mentine in cea mai sanatoasa stare.

Indiferent de dimensiunea sa, taierea copacilor este vitala pentru sanatatea copacilor tai. Profesionistii nostri de la serviciul vor indeparta ramurile moarte, lasandu-va copacul intr-o stare de sanatate excelenta. Pentru a va mentine copacii infloriti cu o crestere noua si sanatoasa, luati in considerare taierea copacilor.

Copacii au tendinta sa creasca inalti si sa urmeze poteci pe care uneori le-am prefera sa nu le faca. PREVENIREA GI ofera taierea copacilor pentru a indeparta ramurile de copaci nedorite de pe liniile de utilitati, cladiri, case si alte obiecte, mentinand in acelasi timp cele mai inalte standarde de profesionalism si performanta.

Cel mai bun moment pentru a taia umbra si copacii ornamentali este in timpul sezonului de repaus, cand temperaturile sunt mai scazute si nu exista o crestere activa. De obicei, taierea latenta ar trebui sa aiba loc la sfarsitul primaverii sau la inceputul toamnei. Taierea latenta va ajuta copacii sa suporte daunele care pot aparea in timpul iernii aspre, permitandu-le sa aiba o crestere sanatoasa de primavara.

Periodic, este intelept ca profesionistii de la PREVENIREA GI sa va examineze copacii pentru eventualele daune care ar putea aparea in viitor. Exemplele ar include caderea membrelor si a copacilor dupa sau in timpul unei furtuni, ramuri joase care ar putea interfera cu traficul pietonilor si vehiculelor sau taierea in apropierea liniilor electrice.

Daca arborele dvs. a dezvoltat o rupere in scoarta, creand o unire slaba a ramurilor, poate fi necesar sa instalati cabluri (intrevatamant pentru arbore) pentru sprijin. Acesti copaci vor avea o forma de V ascutita sau despicata in trunchiul copacului. Functia principala a cablurilor si a contravantuirii este de a lega functional coroana copacului ca o unitate coerenta pentru a rezista la stresul care poate veni de la zapada, vant, gheata si greutatea totala a membrelor si frunzelor copacului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura