Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Defrisare cosire si curatare terenuri de iarba

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
9912
Out Of stock
Descriere
Defrisare cosire si curatare terenuri de iarba

Ce metode de interventie sunt folosite? - Tunderea -Despadurirea -Doborarea copacilor slabiti,
Tunderea

Taierea este operatia in care ramurile sunt taiate pentru a asigura degajarea in siguranta a firelor de medie tensiune. Folosita mai ales in medii dezvoltate (orase, suburbii si sate), aceasta metoda constituie partea principala a interventiilor Prevenirea.ro. Face posibila conservarea habitatelor, de exemplu in contextul padurilor urbane sau suburbane, mentinand in acelasi timp biodiversitatea. Tunderea este o operatiune dificila, periculoasa si foarte costisitoare, care trebuie planificata cu atentie.
Despadurirea
Aceasta metoda este rezervata zonelor impadurite. Cand se termina defrisarea, toti copacii mari sunt taiati pana la nivelul solului, pastrand in acelasi timp specii de plante care, pe masura ce cresc, este putin probabil sa se apropie prea mult de firele de medie tensiune. Putem pastra astfel o acoperire de vegetatie diversificata care serveste drept habitat pentru diferite specii de animale.
Doborarea copacilor slabiti
Daca arborii fragili sau vulnerabili sunt susceptibili sa atinga liniile de distributie prin cadere (arborele smuls partial, arborele avariat in urma unei furtuni etc.), optam pentru doborare. Aceste operatiuni sunt in general planificate prin identificarea arborilor expusi riscului. Aceasta sarcina complexa revine specialistilor in arboricultura.
Cum sunt tratate reziduurile?
Tratamentul lemnului, ramurilor si frunzisului rezidual este diferit daca este vorba despre o interventie neplanificata (avaria, eveniment climatic, accident, pericol potential etc.) sau o interventie planificata care face parte din lucrarile efectuate periodic asupra vegetatiei.
In cazul interventiilor neplanificate
In timpul evenimentelor climatice (vant, gheata si zapada) sau accidente care duc la intreruperi, Prevenirea intervine asupra copacilor pentru a putea restabili rapid si in siguranta serviciul de energie electrica precum si pentru a preveni reaparitia defectiunilor.
Prin aplicarea acestor masuri, Prevenirea realizeaza economii substantiale, deoarece recuperarea si eliminarea resturilor de copaci pot reprezenta aproape jumatate din costurile totale legate de degajarea liniilor si protectia retelei. De asemenea, compania depune eforturi sustinute pentru a proteja fauna si flora din apropierea echipamentelor sale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura