Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Casca de protectie albastra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
10066
Out Of stock
Descriere
Casca de protectie albastra

Casca de protectie din polietilena HD, rezistenta UV, calota din plastic, poate fi folosita de la -20C pana la + 50C. Rezistenta dielectrica 440Vca. Suspensie ajustabila cu fixare in sase puncte, banda antitranspiratie, reglare manuala.
Casca se livreaza fara curea de prindere sub barbie (accesoriu optional).

Asigurarea sigurantei angajatilor este in centrul problemelor de afaceri. Intr-adevar, este important sa va protejati angajatii impotriva riscurilor care le pot ameninta atat siguranta, cat si sanatatea la locul de munca. Pentru a face acest lucru, echipati-va cu Echipament Individual de Protectie (EIP de siguranta) care indeplineste standardele si este adaptat activitatii dumneavoastra.
Mainile, a caror utilizare este inerenta oricarei lucrari, sunt adesea puse la incercare si sufera numeroase atacuri: taieturi, arsuri (de la caldura, substante chimice), intepaturi, lacrimi, socuri electrice, socuri, striviri, alergii etc... Mana este primul instrument al omului, esential dar fragil, supus unei multitudini de riscuri la locul de munca.
Avem : manusi de curatare, manusi de dexteritate,manipularea manusilor,manusi de protectie termic,manusi antiderapante,manusi rezistente la taiere,manusi chimice,manusi de uz casnic,manusi alimentare,manusi de utilizare scurta (sau de unica folosinta).Diferitele materiale de fabricatie,manusile de piele,manusi de bumbac: bumbacul este ignifug,manusi metalice: manusile din zale din metal sudate servesc ca protectie impotriva riscului de taieturi grave care pot aparea in bucatarie (dezzosare cu cutite),manusi din latex: utilizate in principal la manipularea produselor de baza sau neagresive,manusi din neopren: folosite la manipularea hidrocarburilor si solventilor,manusi de vinil: Rezistenta chimica buna, in special impotriva acizilor,manusi din nitril: confort si senzatii asemanatoare cu latexul, eliminand in acelasi timp riscul de alergii (vopsele, lacuri etc.)
Intr-adevar, EIP din aceasta categorie trebuie sa va protejeze impotriva micilor socuri sau vibratii care nu afecteaza parti vitale ale corpului si nu sunt susceptibile de a provoca daune ireversibile.
Absenta protectiei sau neglijenta in alegerea echipamentelor adecvate duce in multe cazuri la pagube care pot fi grave sau chiar ireversibile (27% din cauzele accidentelor de munca, adica cea mai mare rata fata de restul partilor corpului) . Pentru a te proteja si a reduce semnificativ riscurile, este imperativ sa folosesti manusi adaptate riscurilor care pot fi foarte variate si respecta standardele de referinta.
Pentru siguranta oamenilor, poate acoperi multe pericole, pe diferite parti ale corpului. Siguranta la locul de munca este garantata de reglementari stricte. EIP nu face exceptie. Caracteristicile acestora sunt definite de Codul Muncii. Proiectantii si producatorii trebuie sa respecte regulile tehnice, inainte de vanzarea acestora.Prevenirea ofera doar echipamente de siguranta care indeplinesc standardele standardele europene (EN). Beneficiati, pe langa produsele noastre, de serviciile noastre inclusiv de posibilitatea de a va face echipamentele personalizate si timpi de livrare foarte scurti, intre 24 si 48 de ore.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura