Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geaca reflectorizanta impermeabila pentru protectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 lei Lei
Cod produs
10439
Out Of stock
Descriere
Geaca reflectorizante impermeabile pentru protectie

Jacheta Traffic Hi-Vis Tone S467

DESCRIERE PRODUS

Jacheta de protectie face parte din gama de imbracaminte de protectie impotriva ploii , are cusaturi impermeabile si este in conformitate cu standardul EN 471.

CARACTERISTICI JACHETA TRAFFIC HI-VIS TONE

Certificare CE
Rezistent la apa cu cusaturi sigilate care previn penetrarea apei.
Banda reflectorizanta pentru cresterea vizibilitatii.
Captusit integral pentru a capta caldura.
4 buzunare pentru depozitare.
Gluga ascunsa pentru functionalitate sporita.

Materiale:

Tesatura Invelis Exterior: 100% Poliester, Fibra Oxford 300D, Strat superior din poliuretan, rezistent la pete 190g Captuseala de tesatura: 100% Poliester 60g Tesatura de umplere: 100% Poliester 170g

Standarde:

ANSI/ISEA 107-2015 TYPE R CLASS 3
AS/NZS 4602.1 Class D/N
RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15,000mm
EN 342 0.345 (M.K/W), 2, X
EN ISO 20471 Class 3

Marimi si culori:

S-3XL: Portocaliu/Negru
S-3XL: Portocaliu/Gri
XS-5XL: Portocaliu/Bleumarin.

Asigurarea sigurantei lucratorilor este prioritatea noastra principala. Din acest motiv, iti oferim toata gama de imbracaminte de lucru reflectorizante personalizata cu logo-ul tau. In acest fel, lucratorul va fi vizibil, evitand eventualele situatii periculoase din mediul de lucru. Uniformele noastre reflectorizante sunt sinonime cu siguranta si preventie. La Garrampa avem tot felul de haine de mare vizibilitate: veste reflectorizante ieftine, pantaloni de mare vizibilitate, tricouri, pulovere, tricouri polo; pe langa diferite modele de jachete reflectorizante. In magazinul nostru web veti gasi, de asemenea, lane reflectorizante personalizate, costume, camasi si softshell-uri. Nu uitam de intreaga noastra gama de capace de inalta vizibilitate. Imbracamintea de lucru cu vizibilitate ridicata este esentiala in diferite industrii, precum si locuri de munca legate de trafic, macarale sau personalul de curatenie municipala, printre altele. Mai ales ca acestea sunt locuri de munca de noapte. Descoperiti in aceasta sectiune toate hainele noastre de lucru de inalta vizibilitate in galben fluorescent, rosu sau portocaliu.
Imbracaminte de lucru fluorescenta de inalta vizibilitate

Arunca o privire la gama noastra larga de imbracaminte de lucru reflectorizante si mentine-ti angajatul vizibil si in siguranta in orice moment. Articolele noastre de imbracaminte cu benzi reflectorizante pentru articole de imbracaminte permit purtatorului imbracamintei sa fie vizibil in orice moment. Indiferent de vreme sau de ora, lucratorii care poarta imbracamintea noastra reflectorizanta personalizata cu logo-ul dumneavoastra isi vor putea indeplini sarcinile in siguranta si fara a-si asuma riscuri cu restul membrilor echipei. Pentru ca functionalitatea acestui tip de imbracaminte de lucru este cruciala. Si tinem cont de asta foarte mult la Garrampa. Respectam reglementarile actuale EN ISO 20471 sau EN 471, mentinand o vizibilitate ridicata la locul de munca. Culorile fluorescente portocaliu, rosu sau galben permit vizibilitate deplina, astfel incat utilizatorul iese in evidenta de la mare distanta. In plus, imbracamintea noastra de lucru cu vizibilitate ridicata variaza in functie de vreme si de conditiile de pericol. Datorita calitatii noastre incredibile, va personalizam imbracamintea de lucru reflectorizanta cu logo-ul dvs. in designul care va place cel mai mult. Si daca ai nevoie de un sfat... poti si sa discuti cu noi! Descopera catalogul online Prevenirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura