Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geaca reflectorizante de iarna si protectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Cod produs
10447
Out Of stock
Descriere
Geaca reflectorizante de iarna si protectie

Jacheta reflectorizanta 2 in 1 Hi-Wai Extra

CARACTERISTICI PRODUS

- Protectie impotriva umiditatii;
- Protectie la frig;
- Protectie impotriva vantului;
- Produs de inalta vizibilitate;
- Maneci detasabile;
- Gluga captusita;
- Manseta reglabila;
- Guler cu fermoar;
- Spate elastic;
- Datorita manecilor detasabile poate fi transformata in vesta model 2 in 1;
- Prevazuta cu benzi reflectorizante cu latimea de 5 cm, doua buzunare laterale si unul la piept, un buzunar pentru telefonul mobil si unul interior;

Material:

- Poliester 300D Oxford complet impermeabil, cu invelis PU;
- Captuseala termoizolanta, calduroasa din poliester de 220 g/m2;

STANDARDE JACHETA REFLECTORIZANTA 2IN1 HI-WAI EXTRA .

EN340;
EN ISO 20471 (Cl 2);
EN343 (3.1);
EN14058: 1.3.X.X.X;

Imbracamintea reflectorizante este in plina expansiune in industria modei si a sportului. In zilele noastre, tot mai multi designeri folosesc creatiile din tesaturi reflectorizante, asa ca a trebuit sa va oferim produsele noastre legate de aceasta tendinta in crestere. Consultati jachetele, paltoanele, pantalonii si alte accesorii noastre reflectorizante care va vor completa in mod frumos artileria de imbracaminte streetwear.

Cand munca serveste modei

Cu cativa ani in urma, bunicii purtau haine de lucru. Erau foarte robuste si rezistente pentru a rezista greutatii muncii si timpului. Cel mai frapant exemplu este salopeta. Aceasta se dezvolta in timpul revolutiei industriale si apoi devine rapid simbolul muncitorului. Din 1968, salopetele de lucru ies din fabrici, creatorii o acapareaza. Vor crea apoi combinatii, jachete sau pantaloni.

Salopetele de lucru nu sunt, evident, singurele piese vestimentare care au fost transpuse de la serviciu la moda de zi cu zi. Notam de exemplu salopeta mecanicului sau imbracamintea reflectorizanta.

Fluorescentul reprezinta o culoare stralucitoare care se va distinge bine in timpul zilei. Galbenul si portocaliul sunt adesea cele mai folosite culori. Principiul consta in crearea unui contrast intre mediu si imbracamintea sau obiectul fluorescent. Cel mai graitor exemplu este vesta galbena.

Fotoluminiscentul este un material in care exista prezenta pigmentilor care sunt capabili sa acumuleze lumina si sa o poata restabili atunci cand se afla in intuneric. Unele ceasuri au maini care pot fi vazute pentru o vreme cand sunt in intuneric. Este si cazul ceasurilor desteptatoare sau semnalelor de evacuare impotriva incendiilor.

In sfarsit, materialul reflectorizant are si propriile sale caracteristici. Concret, materialul obiectului sau al hainei trimite fiecare raza de lumina inapoi la sursa care a emis-o. Functionarea difera de o oglinda care o trimite intr-o directie simetric opusa sursei sale. Margele de sticla si micro-margele sunt cele mai eficiente mijloace. Benzile microprismatice sunt o solutie eficienta chiar si in caz de ploaie.

Dupa cum am mentionat mai devreme, materialul reflectorizant ajuta la cresterea sigurantei, in special in zonele cu risc, cum ar fi drumul. Masinile, camioanele, autobuzele, motocicletele si chiar animalele atunci cand va aflati in mediul rural sunt pericole permanente pe drum. In ultimul timp, alergarea si-a vazut ratingul explodand, din ce in ce mai multi oameni care il practica. Daca pericolul scade atunci cand zilele se mai lungesc primavara si vara, el este inca prezent.

A alerga dimineata devreme sau noaptea tarziu are unele dezavantaje. Vizibilitatea scade, ceea ce creste riscul de a fi lovit de un vehicul. Acest lucru creste si mai mult de indata ce va aflati in afara unei zone construite. Cand alergi intr-o padure, intalnesti animale si trebuie sa traversezi un drum. Acesta este momentul in care trebuie sa fii deosebit de atent. Nu este doar pentru alergatori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura