Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Jachete pentru lucru negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
10567
Out Of stock
Descriere
Jachete pentru lucru negru

JACHETA BARBATI

JACHETA DE PROTECTIE TEXO PLUS

DESCRIERE PRODUS:

Jacheta de protectie Texo PLUS Contrast Portwest este confectionata din 60% bumbac si 40% poliester 245 g.Este un echipament recomandat ca imbracaminte de protectie in lucrari dificile, lucrari secundare, industria usoara, servicii. Este o jacheta moderna, in culori contrastante, este practica si rezistenta la uzura.

Materialul din care este confectionata este durabil si rezistent la spalari repetate, iar tesatura 50+UPF, este conceputa pentru a bloca 98% din UV.Jacheta are multiple caracteristici versatile, care includ 12 buzunare -inclusiv un buzunar posterior pentru caciula si manusi si un buzunar pentru telefon.

Mansetele si gluga sunt ajustabile cu sistem velcro.Tesatura de buna calitate si si tehnicile de fabricare folosite garanteaza confort si siguranta. Produsul ofera rezistenta sporita la cele mai nefavorabile conditii. Articolul face parte din clasa Echipamente de Protectie Performante si nu necesita certificare. Produsul nu ofera protectie antistatica, antiacida si alte tipuri. Produsul se supune normelor europene.

CARACTERISTICI PRODUS JACHETA DE PROTECTIE TEXO PLUS CONTRAST

Tesatura Invelis Exterior : 60% Bumbac, 40% Poliester 245g

50+UPF pentru a bloca 98% din razele UV.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura