Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj prefabricat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11238
Out Of stock
Descriere
Marcaj prefabricat

Marcajele rutiere prefabricate se refera la marcajele si semnalele de diferite dimensiuni si culori din material termoplastic. Prin utilizarea materialelor termoplastice prefabricate se poate ajuta la reglarea traficului, economic, deoarece aplicarea lor este simpla si simpla. In primul rand, suprafata este curatata si dupa aplicarea materialului (marcaje sau linie).

Folosind o flacara de propan, materialul este incalzit pentru a se topi si devine omogen cu suprafata pavajului. Utilizarea marcajului rutier prefabricat evita blocajele in trafic si nu este necesara oprirea traficului. Aplicarea materialului nu este afectata de conditiile meteorologice si, prin urmare, poate fi aplicata in orice perioada a anului.

Materialele termoplastice prefabricate au o reflectivitate excelenta, oferind siguranta chiar si in conditii de vizibilitate limitata. Aplicarea si indepartarea sunt ecologice si nu contin substante toxice, plumb sau alte metale grele. Durata de viata a acestor materiale este aceeasi cu cea a marcajului termoplastic, facandu-l potrivit pentru zonele cu trafic intens. marcaje prefabricate3

Pavajul colorat poate fi utilizat fie ca tratament de coridor pe lungimea unei piste de biciclete sau a unei piste de biciclete, fie in locuri limitate ca tratament la fata locului, cum ar fi o cutie de biciclete, o zona de conflict sau un marcaj de trecere a intersectiei. Pavajul colorat pentru utilizare in cadrul tratamentelor pistelor pentru biciclete poate lua forma unei suprapuneri, atunci cand materialul colorat este plasat deasupra pavajului sau incorporat, atunci cand materialul colorat este amestecat in pavaj.

Acoperire:

Vopseaua, uneori cu aditivi, cum ar fi margele de sticla reflectorizante pentru retroreflectivitate si nisip pentru rezistenta la alunecare, este cea mai utilizata metoda de marcare a suprafetelor drumurilor. Vopseaua este considerata un marcaj de pavaj nedurabil, este usor de purtat de anvelopele vehiculelor si de elementele din climatele de iarna cu zapada si necesita adesea reaplicare anuala. Vopseaua este cel mai putin costisitor dintre materialele de suprapunere.

Marcajele de podea ofera avertismente si notificari esentiale pentru angajati si vizitatori. Aceste marcaje imbunatatesc siguranta in depozite si locuri de productie. Benzile noastre industriale brevetate ofera o solutie durabila si de lunga durata pentru o varietate de scopuri de marcare a podelei.

Marcajele durabile pentru pavaj lichid (DLPM) includ epoxidice si metacrilat de metil (MMA). Epoxicile sunt acrilice adezive, pe baza de apa, care sunt aplicate de obicei ca vopsea sau spray. MMA sunt lichide din 2 parti compuse dintr-o rasina si activator. In timp ce ambele acoperiri pot fi rezistente la alunecare, retroreflectorizante si pot adera pe suprafetele din beton sau asfalt, epoxicile sunt sensibile la umiditate si temperatura si pot necesita perioade lungi de uscare. MMA poate fi instalat la orice temperatura, este durabil si se usuca rapid, dar este mai scump decat epoxidic.

Termoplasticul, un alt tip de marcare durabila a pavajului, este un tip de plastic realizat din rasini polimerice care devine un lichid omogenizat cand este incalzit si dur cand este racit. Termoplasticul poate fi preformat in forme specifice, cum ar fi placile care pot fi asamblate ca un puzzle pentru a colora instalatiile pentru biciclete. Termoplasticul poate fi folosit si pentru simbolurile pistelor de biciclete, sagetile, legendele pe trotuar si marcajele benzilor comune.

Termoplasticul tinde sa reziste mai mult decat epoxidic si este mai usor de aplicat decat MMA. Materialele retro reflectorizante si antiderapante pot fi aplicate sau amestecate pe tot plasticul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura