Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane de inscriptionari personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
11310
Out Of stock
Descriere
Sabloane de inscriptionari personalizate

Sabloane esentiale pentru marcarea podelei

Sabloanele de marcare a podelei sunt ideale pentru a marca un loc de parcare, o limita de viteza sau o interdictie. Este o solutie economica si practica deoarece sabloanele sunt reutilizabile si sunt usor de utilizat.

Oferim o gama larga de sabloane pentru marcarea podelei din PVC, lemn sau aluminiu pentru a raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra. Sabloanele sunt folosite cu vopsea de drum disponibila pe site-ul nostru.

Descoperiti categoria noastra de sabloane pentru marcarea podelei

Oferim o gama foarte larga de sabloane pentru vopsea de marcaj rutier. Intr-adevar, sunt disponibile diferite stiluri si tipuri de sabloane pentru a satisface toate nevoile dvs. de marcare a terenului, cum ar fi amenajarea parcarilor, curtilor scolilor, pistelor pentru biciclete etc. Sabloanele noastre sunt usor de utilizat si sunt de inalta calitate, ceea ce le permite sa fie reutilizate de mai multe ori. Sablonurile noastre pentru podea va permit sa creati modele curate si precise pe orice tip de suport.

Marcajul pentru podea cu sablon este cu siguranta mai putin durabil in timp in comparatie cu marcajele pentru podea sigilate la caldura, dar este un produs care permite o implementare foarte rapida si este, de asemenea, un produs foarte economic. Este nevoie de doar cateva zeci de secunde pentru a va efectua marcarea si in numar foarte mare.

Este importanta asigurarea sigurantei soferilor si pietonilor si delimitarea diferitelor locuri de parcare, a persoanelor cu mobilitate redusa si, de asemenea, a zonelor pietonale. Prin urmare, este esential sa va asigurati ca aveti un marcaj precis, intuitiv si eficient pentru a evita orice accident.

Aceasta semnalizare orizontala reaminteste regulile pentru semnele rutiere pe benzile de circulatie si parcari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura