Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tricou clasic de barbat personalizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11514
Out Of stock
Descriere
Tricou clasic de barbat personalizat

TRICOU BARBATI CLASSIC.

DESCRIERE PRODUS

Tricoul pentru barbati Classic New 132 este confectionat din material 100% bumbac, iar tivul gulerului din material raiat, prevazut cu banda de intarire. Tricoul prezinta cusaturi de intarire la nivelul umerilor.

Material: Single Jersey, 100 % bumbac (compozitia culorii poate sa fie diferita - culoarea 03 - 97 % bumbac, 3 % viscoza, culoarea 12 - 85 % bumbac si 15 % vascoza); 145 g/m.

Croiala:tubulara;

Lavabil la: 40 C.

Marimi disponibile: S-3XL

Personalizare: serigrafie, transfer.

Tehnica serigrafiei este cea mai ieftina modalitate de imprimare pe textile si in acelasi timp una dintre cele mai vechi. Este cea mai buna optiune de a-ti produce tricoul individual ieftin in cantitati medii sau mari: tricouri promotionale, tricouri pentru companii, festivaluri, grupuri muzicale, cluburi...

La serigrafie nu exista nici culori intermediare, nici gradienti de culoare. Culoarea pe o suprafata este uniforma. Puteti alege pana la sase culori. Un fel de gradient de culoare poate fi realizat si prin imprimarea in semitonuri. Cu toate acestea, acest lucru necesita cunostinte adecvate la crearea designului.

Liniile subtiri, textul prea mic sau detaliile nu ies bine cu serigrafia.

Trimiteti-ne fisierele dvs. in format vectorial sau ca *.PSD in care straturile sunt accesibile. Daca nu sunteti sigur daca fisierul original indeplineste criteriile de imprimare, va vom ajuta cu placere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura