Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Foarfeca chirurgicala dreapta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7 lei Lei
Cod produs
12117
Out Of stock
Descriere
Foarfeca chirurgicala dreapta

Descriere
Foarfeca chirurgicala dreapta, realizata din otel inoxidabil, ce este rezistenta la coroziune si caldura. Produsul este utilizat in special in interventiile chirurgicale din oftalmologie. Are forma dreapta si se sterilizeaza la autoclav.

Se recomanda ca continutul trusei de prim ajutor sa tina cont de evaluarea riscurilor efectuata in firma si de pregatirea persoanei care o va folosi (ajutor, asistent medical, medic etc.). In plus, aceasta persoana trebuie sa fie informata cu privire la continutul acestuia si cu privire la orice noi modificari.
Trusele de prim ajutor sunt echipamente cheie in afaceri si garanteaza siguranta tuturor. Astazi, iti poti alege trusa de prim ajutor la locul de munca in functie de sectorul tau de activitate. Continutul trusei dumneavoastra cu medicamente este astfel perfect potrivit profesiei dumneavoastra si include elementele esentiale pentru acordarea primului ajutor in cazul unei rani.
Descoperiti trusele de prim ajutor pentru lucratorii mobili, personalul de prim ajutor, autovehicule, birouri sau administratii, scoli sau licee, sport si agrement, santiere sau chiar spatii verzi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura