Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Banc de lucru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1500 lei Lei
Cod produs
A19
Out Of stock
Descriere
Banc de lucru mobil realizat din sectiune patrata de otel sudata puternica , cu blat din lemn si buza de retinere din otel. Mobil pe doua roti fixe si doua pivotante cu maner de impingere din otel tubular.

Un banc de lucru mobil va ofera o flexibilitate nepretuita in utilizare si pozitionare.

Un simplu maner transforma banca dintr-un banc de lucru robust si static intr-unul complet mobil si usor de manevrat. Sistemul nostru unic, montat dedesubt, il ridica fara efort de pe cele patru picioare pe patru roti, facand banca usor de manevrat oriunde in atelier. Acest lucru face ca o statie de lucru mobila industriala sa fie ideala pentru un mediu in care aveti nevoie de masa de lucru pentru a va deplasa.
Banci de lucru portabile - partenerul ideal de atelier

Bancurile de lucru portabile sunt montate pe 4 roti pivotante de 100 mm cu anvelope din plastic elastic albastru care au o mers lina si nu prezinta nici un marcaj. Un set dintre aceste roti are o capacitate de transport de 450 kg, totusi, atunci cand este stationat, capacitatea de transport a bancului de lucru portabil este de 1000 kg UDL (sarcina uniform distribuita), rotile sunt prinse cu suruburi pe carosabilul statiei de lucru. Rotile pentru sarcini mai grele sunt disponibile la cerere.

Fiecare statie de lucru mobila industriala are un dulap incuiat si o placa de menghina. Pentru si mai multa adaptabilitate, oferim o alegere intre lungime si adancime. Bancurile noastre de lucru portabile sunt deosebit de utile pentru inginerii de service si industria de motoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura