Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rama Click Snap 25 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
B6
Out Of stock
Descriere
Rama Click Snap 25 mm

Rama Snap este unul dintre cele mai accesibile si utile instrumente pentru a va afisa orice varianta de grafica, reclame, postere si multe alte printuri in formate mari precum A0, B0 si B1.

Fiecare rama include folia de protectie din PVC rigid antireflexiv.

Colturile ramei pot fi rotunde (profil taiat la 90 grade) sau drepte (profil taiat la 45 grade)

Personalizarea la cererea clientului.

Rama personalizata click pentru geam/vitrina este un mod inovativ de afisare a reclamelor. Prin sistemul click, posterul se poate schimba extrem de rapid. Produsul este ideal pentru magazinele sin mall-uri, in centrele comerciale si magazinele ce expun marfa in vitrine.

Aceste sisteme de expunere au o multitudine de posibilitati de utilizare. Fie ca sunt diplome de absolvire, fie ca sunt certificate de inregistrare a unei societati sau chiar fotografii cu cei dragi, ramele click asigura ca toate acestea sa se faca bine vazute, intr-un mod elegant si profesional.

Rama click poster 25 mm format A4 ( 210 x 297 mm ) este ideala pentru afisare diverselor mesaje publicitare cat si de informare. Ramele click sunt utlizate in birouri, magazine, showroom-uri, farmacii, banci, spitale, clinici, institutii ale statului s.a.m.d.

Ramele noastre publictare sunt construite premium, realizate din materiale de cea mai buna clasa. In permanenta facem tot posibilul pentru a dezovlata produsele si cunoastem aproape totul despre ele.

De mentionat este faptul ca datorita factorilor de calitate si estetic ridicat, ramele RMK sunt o solutie apreciata. Ramele se asambleaza foarte usor. Grafica poate fi inlocuitata foarte simplu si repede chiar si de persoanele care folosec pentru primadata acest sistem de afisare.

Toate ramele noastre click includ folie antireflex de inalta calitate care protejeaza printul si in conditii meteorologice nefavorabile

Sistemul ramelor este unul foarte simplu si eficient fiind pe sistem click, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa demontati rama de pe pere sau geam , posterul sau poza putand fi inlocuite foarte usor doar in cateva secunde. Rama poster / foto vine echipata cu un filtru UV care protejeaza decolarearea printului si estompeaza culorile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura