Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Manusi tricotate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Cod produs
11570
Out Of stock
Descriere
Manusi tricotate

Manusi de protectie

Descriere produs

Manusi tricotate dintr-o bucata, cu doua fete, din amestec de poliester si bumbac, cu puncte din PVC pe palma, dosul palmei si degete.
Standard: EN 420:2003+A1:2009
Marime: 10

Protejati-va angajatii cu manusi de protectie pentru constructie!

Mainile tale sunt un instrument de lucru esential pe care trebuie sa-ti amintesti sa-l protejezi. De aceea, pe magazinul online PREVENIREA.RO, ai la dispozitie o gama larga de manusi de lucru adaptate sectorului tau de activitate, mediului de lucru si mai ales sarcinilor indeplinite.

Intr-adevar, astazi nu exista o manusa de protectie universala care sa protejeze impotriva tuturor riscurilor. Alegerea unei manusi profesionale trebuie deci facuta in functie de un arbitraj intre multi parametri precum riscurile intampinate, sarcinile de indeplinit (nevoie de dexteritate sau nu) si mediul dumneavoastra (mediu uscat, mediu umed, mediu uleios,
mediu rece). , mediu cald).

Astfel, pentru a va facilita alegerea si a va permite sa gasiti cea mai potrivita manusa de lucru, am grupat referintele noastre in functie de tipul de protectie pe care il ofera. Veti gasi manusi de manipulare, folosite de toti profesionistii pentru o multitudine de sarcini. Acestea indeplinesc standardul EN 388 care se refera la manusi de protectie impotriva riscurilor mecanice. Puteti alege si manusi de protectie impotriva taieturilor, tot standardul EN 388. Intr-adevar, unele meserii au nevoie de protectie maxima impotriva riscului de taiere. Pentru a fi siguri ca facem alegerea corecta, am adunat, asadar, toate manusile anti-taiere intr-un singur loc.

Daca esti in cautarea unei manusi de protectie impotriva frigului, ai, din nou, o categorie dedicata. Aceste manusi de protectie impotriva frigului sunt inca EN 388, dar si EN 511. Pentru profesionistii care cauta manusi de protectie impotriva caldurii, veti gasi si o selectie de manusi impotriva caldurii, standardizate EN 388 si EN 407. Dintre aceasta selectie, puteti alegeti manusile de protectie pentru sudura esentiale, standardizate EN 388, EN 407 si EN 12477.

Pentru a te proteja de substante chimice, este esential sa ai manusi de protectie impotriva riscurilor chimice, respectand standardul EN 374. In fine, daca cauti manusi de unica folosinta (impotriva riscurilor minore sau impotriva substantelor chimice), ai la dispozitie o selectie facuta pentru tu.

Odata ce ai definit tipul de manusa de protectie necesara pentru a face fata riscurilor muncii tale, am pus la punct o serie de filtre care sa iti permita sa gasesti cea mai potrivita manusa de lucru si asta, mai rapid. Puteti alege materialul sau acoperirea principala, tipul de mediu, tipul de manipulare si bugetul. O economie reala de timp! In plus, oferim o gama
larga de manusi de lucru ieftine, cu un raport calitate-pret imbatabil, pentru a va proteja la un cost mai mic. Veti gasi si maneci de protectie.

Manusile noastre pentru constructii protejeaza profesionistii de toate riscurile prezente pe un santier. Pentru aceasta, va sugeram sa consultati categoria noastra si sa definiti nevoia dumneavoastra specifica. Descopera toate modelele noastre din aceasta categorie.

Protejati lucratorii de taieturi, pericole chimice, pericole mecanice, caldura si frig. Variind protectia de la -170 C la +1000 C, puteti adapta perechea de manusi la nevoile dumneavoastra. Descoperiti si gama noastra de manusi de unica folosinta.

In cele din urma, fiti siguri ca toate manusile noastre profesionale respecta standardele actuale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura