Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semn de trafic rutier in doua sensuri din plastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
D12
Out Of stock
Descriere
Semn de trafic rutier in doua sensuri din plastic dreptunghiular

Semn de avertizare din plastic; Se mai numeste si semn de avertizare sau semn de siguranta rutiera. Este un produs practic care se foloseste in general in lucrarile de drumuri, in toate parcarile deschise sau inchise, locurile de munca, in toate locurile pentru a preveni posibilitatea accidentelor si pentru a avertiza pietonii si soferii. Acest produs este preferat mai ales din cauza accidentelor de pe autostrazi. Este realizata din material PPC si masoara 41x35 cm. Datorita structurii sale reflectorizante, ofera constientizare datorita caracteristicii sale de reflexie seara si noaptea. A fost aplicata imprimarea fata-verso. Datorita structurii sale solide, este rezistent la indoire si rasucire.

Caracteristicile semnelor de avertizare din plastic

Semnul de avertizare din plastic are 35 cm latime si 41 cm lungime. Datorita structurii sale solide, este rezistent la ciocniri si impacturi. Folia reflectorizanta (folia reflectorizante) este folosita pentru a oferi vizibilitate pe timp de noapte. Este rezistent la conditii meteorologice dure. Constientizare completa cu imprimarea duplex. Este produs conform standardelor ISO si are o durabilitate ridicata.

Poate fi montat direct pe pontonul canelat sau pe delineator. Nu este nevoie de aparate suplimentare.

La ce se foloseste si unde?

Ca urmare a neluarii masurilor de precautie pe autostrazi, zone de parcare si lucrari rutiere, se intalnesc multe incidente neplacute. Din acest motiv, institutiile care doresc sa aiba zone regulate si sigure folosesc acest produs. In acest fel, sunt prevenite eventualele probleme.

Pentru a avertiza pietonii si soferii de pe autostrazi

In lucrari de drumuri

In parcari si in jurul acestora

In fata spitalelor si cladirilor publice

Arie larga de utilizare: Se foloseste in tot felul de zone care necesita siguranta pentru viata si proprietate, in zonele de avertizare si lucru pe drumuri, in zonele sociale.

Cum/Unde se monteaza?

Vine gata de instalare. Este suficient sa-l scoti din ambalaj si sa-l conectezi direct la locul unde va fi montat. Datorita structurii sale canelate, nu este nevoie de un aparat suplimentar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura