Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit sistem de bariera pentru pietoni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Cod produs
230601221027
Out Of stock
Descriere
Kit sistem de bariera pentru pietoni

Dimensiune de la 500x500 mm ( la cerere orice culoare si dimensiune )

Barierele personalizate de siguranta sunt folosite pentru a preveni accidentele si ranile in diferite situatii. Aceste bariere sunt de obicei realizate din materiale din otel, plastic sau beton si sunt proiectate pentru a rezista la impactul vehiculelor, masinilor sau altor obiecte. Barierele de siguranta comune includ balustrade, plase de siguranta si bariere de siguranta pentru pietoni si depozit. Selectarea tipului potrivit va depinde de pericolele specifice prezente la locul de munca si de nivelul de protectie necesar.

Scopul barierelor de siguranta este de a crea o bariera fizica intre potentiale pericole si oameni sau bunuri, oferind un strat de protectie impotriva accidentelor si ranilor. Puteti utiliza aceste bariere in santiere, autostrazi, drumuri si depozite.

Barierele de siguranta ale depozitului sunt proiectate pentru a rezista la impactul stivuitoarelor, ale transpaletilor si al altor echipamente grele. Aceste bariere fizice sunt instalate pentru a ajuta la prevenirea accidentelor, pentru a reduce riscul de coliziuni, pentru a proteja inventarul de daune si pentru a proteja lucratorii si pietonii de pericole, cum ar fi mutarea utilajelor in depozitul dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura