Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Indicator tactil Directional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
230602085332
Out Of stock
Descriere
Indicator tactil Directional

Seria Navigate Tactiles este proiectata pentru a fi instalata pe suprafetele pietonale pentru a ajuta la orientarea persoanelor cu deficiente de vedere si pentru a oferi un avertisment tactil pentru a naviga in siguranta intr-un mediu construit si detectabil sub picioare sau cu baston.

Potrivit pentru interior si exterior, parcari comerciale, poteci, centre comerciale etc. in zone pentru a avertiza persoanele cu deficiente de vedere; astfel de avertismente precum:

Pericole care pun viata in pericol in cazul in care pot aparea caderi grave, cum ar fi platforme feroviare, cheiuri, caile de acces pentru vehicule si iesirile din parcari

Pentru a indica faptul ca a fost atins un punct de importanta (cum ar fi un indicator de autobuz, o statie de tramvai sau peroanele unei gari si multe altele)

Folosit in mod obisnuit in partea de sus si de jos a scarilor si rampelor

De asemenea, sunt disponibile mai multe optiuni tactile.

Rolul marcajelor tactile este de a permite nevazatorilor sa se orienteze intr-un spatiu deschis. Acest tip de marcaj se aplica sub forma de benzi longitudinale si au un profil special, care permite dirijarea bastonului in directia care trebuie urmata. Profilul special al marcajelor tactile permite inclusiv urmarirea directiei indicate de acestea prin pantofi cu talpa normala.

Dimensiune 400 x 400 x 8 mm

Material TPU (plastic)

Totodata, prin montarea corecta a marcajelor tactile, nevazatorul este avertizat de apropierea unor zone cu potential pericol, cum sunt: treptele, scarile rulante, traversarile, usile sau alte obstacole, precum si schimbarile de directie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura