Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcare linii de podea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Cod produs
230627085311
Out Of stock
Descriere
Marcarea liniilor de podea

Depozitele si unitatile industriale sunt locuri aglomerate in care traficul poate fi dezordonat. Prin urmare, marcarea podelei face aceste zone mai functionale si mai putin periculoase. In calitate de antreprenori specializati in marcarea liniilor de pardoseala, intelegem prima atasata sigurantei la locul de munca. In plus fata de comoditate si productivitate organizationala in marile unitati comerciale si industriale.

Pe scurt, este timpul sa aduceti organizatia atat de necesara in zonele agitate de aprovizionare si incarcare. Pierdeti mai putin timp si creati liniste sufleteasca cu serviciile noastre de marcare a liniei de podea. Chiar si in timpul serviciului de instalare vor exista intreruperi minime sau acces limitat.

Cel mai important, echipa PREVENIREA GI se va asigura ca marcajele podelei dumneavoastra respecta reglementarile Administratiei pentru Securitate si Sanatate in Munca. Exista multe culori diferite din care sa alegeti - indiferent de nevoile dvs., le putem acoperi. Veti investi in vizibilitate, inalta calitate si longevitate cu serviciile noastre de pardoseala.

Folosim vopsele termoplastice rezistente la alunecare si vopsele viu colorate pentru a reda semne, simboluri si linii de siguranta in forme, modele si culori distincte vizibile pe suprafete pentru personalul si lucratorii de pe santierul dvs. intr-o directie clara de deplasare, prevenind astfel coliziunile si localizati unitatile fara dificultate.

Lucram ca antreprenori de decapare a podelei pentru a indeparta marcajele vechi si uzate ale liniilor de pardoseala inainte de a aplica noi marcaje de suprafata pentru rezultate mult mai bune si mai durabile. Pentru a obtine o marcare eficienta si de lunga durata a podelei, folosim, de asemenea, banda de podea specializata din vinil de inalta calitate pentru a delimita zone precum cai, benzi, culoar, celule de lucru, spatii de depozitare, zone de inspectie, intrari si iesiri pentru a imbunatati fluxul de trafic. .

Pe scurt, suntem contractorii preferati de marcare a liniilor interne pentru numerosi clienti nu numai din nord-vest, ci si din intreaga tara. Iata de ce:

Avem ani de experienta in industrie in spate.

Tehnicienii nostri instruiti si autorizati respecta cu sarguinta toate protocoalele, reglementarile si liniile directoare ale clientilor.

Folosim numai materiale de calitate superioara si cele mai bune instrumente si tehnici. Drept urmare, liniile si modelele noastre de podea imbunatatesc eficienta si traficul la locul de munca, in timp ce dureaza mult timp chiar si in zonele cu trafic intens.

Aveti nevoie de un antreprenor de incredere pentru proiectul dvs. de marcare a podelei? Nu ezitati sa ne contactati pentru o estimare gratuita.

Pret de la 14 lei metru liniar cu latimea de 10 cm - in functie de lucrare .

Oferim Garantie si certificate de calitate si conformitate la lucrari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura