Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
230627200252
Out Of stock
Descriere
Marcaje personalizate

In Romania, intreprinderile si spatiile comerciale trebuie sa foloseasca marcajele pe podelele depozitelor pentru a preveni accidentele si pentru a promova eficienta locului de munca.

La Prevenirea GI, oferim solutii de inalta calitate pentru marcarea podelei depozitelor pentru a ne ajuta clientii sa-si mentina locul de munca in siguranta si productiv, respectand in acelasi timp reglementarile de sanatate si siguranta.

Daca afacerea dvs. conduce un depozit, siguranta ar trebui sa fie prioritatea dvs. principala. De la materiale cu risc ridicat la plan de etaj restrictiv, multi factori afecteaza siguranta si eficienta depozitului. Imaginati-va situatia dificila a lucratorilor atunci cand sunt expusi la limite neclare si la sectiuni periculoase in interiorul unui depozit. In plus, zonele nemarcate duc la multa confuzie, dezorganizare si management defectuos, ceea ce duce la pierderea productivitatii si nemultumirea lucratorilor.

Scopul din spatele picturii liniei podelei depozitului este de a instala semne de avertizare in zonele garantate, astfel incat oamenii sa poata pastra distanta fata de articolele potential periculoase. Mai departe organizeaza zona cladirii si asigura un mediu curat, cu ordine interioara. Liniile marcate sunt folosite pentru a separa alei, benzi, culouri, statii de stivuitoare, zonele de docuri de incarcare si descarcare, spatii de depozitare, receptie si zona de birouri.

Instalarea barierelor nu este nici suficienta si nici nu poate fi considerata o modalitate convenabila de diferentiere a zonelor importante in interiorul unei zone mari precum un depozit. Marcajele interne ale liniilor sunt viabile, rentabile si de lunga durata. Ele optimizeaza spatiul si ofera un aspect planificat si bine intretinut unui depozit. Ele previn ingramadirea si suprastivuirea, sporind astfel productivitatea.

La Prevenirea, oferim solutii de marcare interna a liniilor care garanteaza siguranta depozitului si productivitate optima. Aplicatiile noastre de pardoseala sunt garantate solutii de inalta performanta, antiderapante si rezistente. Zonele predispuse la pericole dintr-o unitate din fabrica sunt sectionate in timpul picturii semnelor de podea a depozitului, iar zonele sunt clar definite pentru trafic mare, mediu si scazut pentru a asigura circulatia neintrerupta si fara probleme a oamenilor si vehiculelor in interiorul si in jurul incintei.

Indiferent care sunt cerintele dvs. de depozit, ne ingrijim de nevoile dvs. ca fiind ale noastre. Suntem specializati in folosirea de produse placute din punct de vedere estetic, durabile, anticorozive, colorate, cu un luciu ridicat si finisaje diferite pentru a se potrivi si depasi standardele din industrie. Instalatiile noastre de acoperire a podelei sunt solutii economice, pe termen lung, cu un timp de intarire rapid.

Pret pe mp in functie de lucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura