Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230627203350
Out Of stock
Descriere
Odata cu cresterea numarului de accidente auto, guvernul subliniaza mai mult ca niciodata importanta marcajelor corecte ale parcarilor in unitatile publice si private. Un antreprenor competent in marcarea parcarilor, precum Prevenirea, lucreaza 24/7 pentru a acoperi toate cerintele dvs. de parcare a vehiculelor.

Operam in toata Romania, oferind cele mai bune servicii de marcare a liniei de parcare. Marcajele parcarilor fac parte din solutiile noastre de marcare a liniilor interne si externe.

In calitate de antreprenor reputat de marcare a liniilor de parcare, ne ocupam de oricine are o cerinta de parcare pentru vehicule - golfuri private si publice, parcari pentru birouri, subsol pentru centre comerciale si parcari deschise, parcari pentru persoane cu dizabilitati, spitale, hoteluri, restaurante/pub-uri/ cafenele, parcare aeroport, parcare scoala/facultate/universitate, stadioane, supermarketuri, benzinarii, iar lista este nesfarsita.

De asemenea, inspectam marcajele vechi ale parcarilor, sugeram cele mai bune solutii de tratament si le implementam dupa bunul plac, cerintele si asteptarile dvs.

Folosim vopsele de cea mai buna calitate in culori standard, cum ar fi galben, alb si negru, in locurile de parcare pentru o mai buna vizibilitate, impreuna cu vopsele personalizate pentru a se potrivi codului marcii dvs. Expertii nostri isi creeaza planul pentru a minimiza coliziunile cu masini, pentru a creste siguranta soferului si a pietonilor si pentru a organiza traficul.

Folosim marcaje auto termoplastice pentru diversele avantaje pe care le ofera ? timp de priza rapida, timp de uscare rapida (nu dureaza niciodata mai mult de 20 de minute), performante, sunt antiderapante, foarte reflectorizante (imbunatateste vizibilitatea in timpul noptii si in conditii meteorologice nefavorabile). ), sporesc siguranta, intretinere redusa, extrem de durabil, disponibil intr-o varietate de nuante si finisaje si ofera un raport calitate-pret.

Pret de la 50 lei loc de parcare in functie de lucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura