Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Marcaje pentru incarcarea masinilor electrice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
230627205058
Out Of stock
Descriere
Marcaje pentru incarcarea masinilor electrice

Nevoia de marcaje de calitate pentru incarcarea masinilor electrice este in crestere odata cu cererea tot mai mare de vehicule electrice (EV) cu emisii zero la teava de esapament.

Pe masura ce lumea se trezeste cu preocuparile legate de clima si incalzirea globala, guvernele de pe tot globul subliniaza necesitatea de a lansa mai multe vehicule electrice pe drumurile din tarile lor respective, in vederea reducerii utilizarii combustibililor fosili, a reducerii amprentei de carbon si a controlului. poluarea mediului in principal.

Incepand cu 2022, existau aproape 10000 de statii de incarcare in Romania, iar numarul va creste doar pe masura ce guvernul a anuntat interzicerea vanzarii vehiculelor care functioneaza exclusiv cu motoare cu ardere traditionala incepand cu 2040. Cu tot mai multi proprietari de masini din tara care opteaza pentru vehicule electrice, a existat o crestere uimitoare a vanzarilor de masini electrice. Prin urmare, este o consideratie vitala pe care sa o luati in timpul instalarii marcajelor de parcare.

Suntem un furnizor autorizat de servicii de marcare a statiilor de incarcare pentru vehicule electrice ca parte a serviciilor de marcare a liniilor externe. Suntem deja un nume binecunoscut pentru solutiile noastre interne de marcare a liniilor.

Sunati-ne pentru a discuta despre cerintele dvs. de marcare a statiilor de incarcare a masinilor electrice, iar echipa noastra de specialisti de la PREVENIREA se va pune imediat la dispozitie sa furnizeze serviciile noastre de experti dupa un sondaj preliminar la locul dvs.

Echipa noastra ia in considerare semnalizarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice de la diferite locatii (specificatiile site-ului difera de la o instalatie la alta), deoarece marcarea adecvata a punctului de incarcare pentru masini contribuie la urmatoarele:

Identificare usoara a statiilor de incarcare.

Facilitarea navigatiei soferului.

Diferentiaza locurile de incarcare pentru EV de locurile de parcare normale.

Ofera informatii clare despre acces, orele de utilizare si limitele de timp pentru a evita confuzia in randul utilizatorilor.

Suntem specializati in incorporarea de culori personalizate ale marcii si modele elegante pentru statiile de incarcare pentru vehicule electrice, pentru a le oferi o nota distincta, utilizand intotdeauna materiale de inalta calitate, antiderapante si rezistente la decolorare, care garanteaza o durata de viata extinsa a marcajelor masinii dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura