Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje pentru sanatatea si siguranta in munca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
230627211032
Out Of stock
Descriere
Marcaje pentru sanatatea si siguranta in munca

Sanatatea si siguranta sunt probleme vitale pentru orice afacere. In calitate de proprietar de afaceri, trebuie sa va faceti mediul la locul de munca fara pericole pentru angajati, vizitatori si clienti. Serviciile noastre de sanatate si marcare a liniilor pentru protectia muncii va permit sa faceti exact acest lucru, ajutandu-va in acelasi timp sa respectati normele de protectia muncii si prevenirea incendiilor.

Echipa Prevenirea urmaresc sa aduca sanatate si siguranta atat in medii de lucru cu trafic intens, cat si cu trafic redus. Prin realizarea diferitelor servicii de marcare a liniilor, aceste medii devin din ce in ce mai sigure si mai eficiente. Mai presus de toate, acestea asigura ca publicul este in siguranta folosind parcarile dumneavoastra daca alegeti sa investiti.

Combinand tot ce este mai bun din ambele lumi, reglementarile si specificatiile vor fi indeplinite atunci cand echipa noastra de marcare a liniilor se va ocupa de caz. Chiar si cele mai specifice solicitari de marcare pot fi indeplinite, de la simple linii galbene pana la avertismente pentru pietoni si tot ce se afla intre ele.

Marcajul de sanatate si siguranta in munca este un set de marcaje vizuale puse in aplicare ca avertisment pentru prevenirea accidentelor. Conform normelor europene, marcajele liniilor de sanatate si siguranta asigura ca zona in cauza este bine delimitata vizual si ca angajatii sunt constienti de zonele potential periculoase.

Tehnicienii nostri certificati si licentiati sunt instruiti in cele mai recente tehnici si cele mai bune practici pentru a indeplini cele mai inalte standarde ale cerintelor de marcare a liniilor externe. Folosim marcaje de linie epoxidice si acrilice de calitate rutiera, care sunt durabile si ideale pentru aproape orice mediu, de la fabrici si depozite grele pana la birouri cu trafic intens.

Contactati-ne pentru o cotatie fara obligatii si explorati serviciile noastre de marcare a liniilor externe la preturi competitive. Echipa noastra de experti va fi bucuroasa sa va ajute sa va faceti locul de munca sigur si conform normelor europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura