Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Testare hidranti de incendiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230628182905
Out Of stock
Descriere
Testarea hidrantilor de incendiu

Sistemul hidrant de incendiu al unei cladiri este o masura de precautie necesara in unele cladiri si furnizeaza apa sub presiune din tevile din intreaga cladire catre o serie de supape amplasate strategic, pentru ca Detasamentul de Pompieri sa lupte impotriva incendiilor. Cerintele minime pentru intretinerea hidrantilor de incendiu sunt specificate in Standardele australiene europene si din Romania, unde prevede c hidrantii de incendiu necesita 2 inspectii pe an din 6 in 6 luni.

Toate statele si teritoriile au adoptat o legislatie care impune proprietarilor de cladiri sau instalatii (si, in unele cazuri, chiriasilor) sa se asigure ca sistemele si echipamentele necesare de protectie impotriva incendiilor sa fie intretinute corespunzator si capabile sa isi indeplineasca scopul. Clientii PREVENIREA primesc automat actualizari ale oricaror modificari aduse legislatiei si ne vom asigura ca ramaneti conformi cu legislatia in viguare.

Vizual

Inspectie:

Inspectam vizual hidrantul dvs. de incendiu la fiecare 6 luni pentru a ne asigura ca nu exista semne de deteriorare sau deteriorare, ca toate supapele hidrantului sunt accesibile si ca carcasele cutiei sunt accesibile si fara materiale straine

Oferim rapoarte scrise pentru toate inspectiile si testele. Aceste rapoarte contin toate elementele de lucru finalizate conform cerintelor din standarde si vor evidentia orice necesita rectificare. Daca este necesara rectificarea, va vom recomanda solutii personalizate.

Pret de la 50 lei - verificarea in functie de lucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura