Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Reparatie sprinklere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
230708084626
Out Of stock
Descriere
Reparatie sprinklere

Sistemele de sprinklere de incendiu bine intretinute si functionale sunt parte integranta a planului general de siguranta la incendiu al unei companii. Cu peste 3 de ani de experienta in industrie, PREVENIREA ofera servicii de proiectare, instalare, inspectie si monitorizare a sistemelor de sprinklere pentru incendiu intreprinderilor comerciale si industriale din intreaga tara.

De asemenea, oferim servicii de intretinere preventiva, inclusiv controlul coroziunii cu azot, pentru a garanta ca echipamentul dumneavoastra indeplineste cerintele de performanta si conformitate. Serviciile de control al coroziunii sunt potrivite pentru toate tipurile de facilitati, inclusiv centre de date,scoli,gradinite,primari, spitale, stadioane, depozite sau orice alt loc unde exista un sistem de sprinklere umed, uscat sau pre-actiune.

In calitate de profesionisti dedicati in protectia impotriva incendiilor, ne angajam sa pastram viata si proprietatea. Oferim servicii de calitate prin suport de neegalat pentru clienti si cunostinte tehnice de cea mai buna calitate. Specialistii nostri in sprinklere de incendiu sunt bine versati in codurile europene si cerintele ISU din toata tara, asigurand respectarea sigurantei la incendiu si a vietii cu o intrerupere minima a afacerii dumneavoastra.

Servicii de sprinklere de incendiu

Proiectare sprinklere de incendiu

Utilizam software CAD 3D avansat pentru a proiecta cel mai potrivit sistem de sprinklere impotriva incendiilor pe baza provocarilor dumneavoastra unice de protectie impotriva incendiilor, inclusiv diferite dimensiuni de incaperi, pericole si cerinte de cod. Tehnicienii certificati au o experienta profunda in proiectarea sistemelor de sprinklere pentru incendiu .

Instalare sprinklere de incendiu

Tehnicienii calificati efectueaza o evaluare a locului pentru a determina ce tip de sistem de sprinklere este cel mai potrivit pentru pericolele prezente in mediul dumneavoastra.

Inspectie si testare a sprinklerelor de incendiu

Specialistii in sprinklere de incendiu efectueaza inspectiile necesare lunare, trimestriale, semianuale, anuale si pe cinci ani pentru a asigura functionalitatea maxima a sistemului si conformitatea cu normele europene .

Intretinere si reparatii sprinklere

Daca o inspectie de rutina descopera probleme cu sprinklerele de incendiu, tehnicienii instruiti vor efectua intretinere preventiva vitala pentru a mentine performanta de varf. Putem prelungi durata de viata a sistemului dumneavoastra si imbunatati fiabilitatea acestuia cu servicii de intretinere a sprinklerelor de incendiu,

Cu servicii de monitorizare permanenta a statiei centrale, sistemul dumneavoastra de sprinklere pentru incendiu va transmite rapid semnale de alarma si performanta suboptima a sistemului catre statia noastra centrala listata UL in caz de urgenta legata de incendiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura