Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Etichete pentru cabluri auto laminate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Cod produs
230730203508
Out Of stock
Descriere
Etichete pentru cabluri auto laminate

Cand sunteti pana la gat cu un numar mare de cabluri in timpul cablajului, alungati-le pe toate, probabil ca va ia toata puterea. Puneti doua etichete de cablu auto-laminate Mr-Label la fiecare capat al fiecarui cablu, va va elibera de marea corvoada si va va scuti de o multime de batai de cap daca este nevoie de recablare mai departe.

REZISTENT LA CALDURA: Rezistenta la temperaturi inalte de maxim 120 C (248 F), etichetele de cablu de calitate Mr-Label rezista in imprimantele laser care au temperatura ridicata in timpul lucrului si nu vor cadea la etichetare.

AUTOLAMINAT SI AUTO-ADEZIV: Includeti o zona de imprimare alba si supralaminare transparenta pentru a proteja legenda pentru o identificare clara si durabila. Va rugam sa masurati mai intai diametrul exterior al cablului daca nu il gasiti pe al dvs. in intervalul recomandat de sarma.

Dimensiune : 30 x 70 mm - Set 10 bucati - La cererea clientului producem toata gama de etichete / culori / dimensiuni

Descriere Produs:

Cablu Etichete BBP11, auto-laminare

Material special pentru cablul de marcaj permanent cu eticheta si laminat transparenta de protectie.Eticheta este invelit dupa tiparirea cu laminat atasat in jurul valorii de cabluri sau fire prin campul de text, astfel incat eticheta este permanent protejata.

Interval de temperatura: -40 C la + 70 C

Vinyl materiale, alb (transparent laminat)

UL recunoastere (negru) atunci cand sunt imprimate cu R7950 panglica recomandat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura