Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Etichete de disc cu supapa personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Cod produs
230731075634
Out Of stock
Descriere
Etichete de disc cu supapa personalizate

Personalizati etichetele supapelor cu grosimea de 3 mm incarcand un fisier cu textul pentru gravare si selectand combinatia de culori. Apoi selectati cantitatea pentru a se potrivi cu datele din fisierul dvs. si adaugati-l in cos. Etichetele pot fi create cu mai mult de un rand de text. Utilizati o coloana separata in fisierul Excel pentru fiecare linie a etichetei. Fiecare eticheta cu 1 gaura include un lant cu bile nichelat de 100 mm cu conector, solutia ta completa.

Set 10 bucati - La cererea clientului producem toata gama de etichete la orice dimensiune.

Etichetele valvelor joaca un rol important in afisarea informatiilor care sunt vitale pentru operatiuni fara probleme si sigure pe santier sau in cladiri. Durabilitatea si lizibilitatea sunt principalele proprietati de dorit care se gasesc in etichetele de calitate ale supapelor. Etichetele de supapa gravate plasate pe tevi sau supape au nevoie de rezistenta la schimbarea rapida a temperaturilor, la substante chimice si, in unele cazuri, la deteriorarea rozatoarelor.

Baza noastra de clienti comanda etichetele noastre de disc pentru o gama larga de scopuri, inclusiv echipamente de etichetare cu avertismente pentru pericole, care protejeaza impotriva eventualelor daune angajatilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura