Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Verificare tablou electric

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Cod produs
230805140401
Out Of stock
Descriere
Verificare tablou electric

Sigurantele controleaza circuitele de alimentare si prizele din casa dvs. Toate sunt conectate intr-un singur panou, fie un tablou electric, fie o cutie de sigurante. Daca sunt aplicate prea multe solicitari electrice pentru o singura siguranta, aceasta nu va putea face fata presiunii si va sufla pentru a se proteja de daune mai grave. Din fericire, aceasta problema de obicei nu este permanenta, deoarece puteti reseta siguranta arsa in cutia de control.

Cu toate acestea, atunci cand sigurantele continua sa arda, poate fi necesar sa incepeti sa faceti modificari. Prima modificare este ajustarea cate aparate sau lumini ati conectat intr-o anumita zona a casei. Este posibil ca acest lucru sa nu rezolve problema permanent, mai ales daca cablajul este depasit si nu poate face fata nevoilor electrice crescute ale gospodariei dvs. Intre dispozitivele electronice, aparatele de bucatarie si iluminatul suplimentar, casa dvs. poate avea nevoie de o actualizare electrica pentru a furniza suficienta putere.

Inlocuirea panoului electric

Daca aveti de-a face constant cu sigurante arse, un electrician poate efectua o inspectie completa a cablajului si a componentelor electrice din casa dvs. Un nou panou electric poate fi solutia, care va implica inlocuirea sigurantelor si, potential, cresterea tensiunii acestor sigurante pentru a gestiona mai multe consumuri de energie. In timpul inspectiei, electricianul dvs. va cauta, de asemenea, orice probleme de cablare si va poate recomanda o inlocuire pentru a imbunatati siguranta si stabilitatea electrica a casei dvs.

La Prevenirea, oferim o varietate de servicii electrice, inclusiv inspectii, upgrade de cablare si inlocuiri si servicii de panouri electrice, asa ca contactati-ne pentru mai multe informatii la : 0724 306714
Trimite mesaj
Din Gura in Gura