Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cifre si litere din inox si aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Cod produs
3771
Out Of stock
Descriere
Cifre si litere din inox si aluminiu

Va putem oferi alte dimensiuni, materiale sau modele separat la cerere.

Literele si numerele din aluminiu sunt litere personalizate decupate dintr-o foaie plata de aluminiu. Decupajele din aluminiu pentru litere pot fi folosite in interior sau in aer liber si pot fi folosite pentru litere decorative de perete sau numere de adrese personalizate. Literele si cifrele din aluminiu, utilizate in mod obisnuit pentru semnalizare, pot fi vopsite, lustruite, anodizate sau din aluminiu satinat natural.Literele volumetrice luminoase sunt ideale pentru sedii de firma, centre comerciale, banci si institutii publice, magazine mall-uri, hoteluri si pensiuni, spatii comerciale diverse, spitale si clinici, baruri, restaurant, terase, farmacii, hale industriale, reprezentante auto, benzinarii, cladiri pentru birouri, supermarket-uri, beauty center, Literele decupate din aluminiu sunt usoare, usor de instalat, nu ruginesc si vin cu garantie pe viata.
Literele volumetrice din inox simple si luminoase sunt ideale pentru sedii de firma, centre comerciale, banci si institutii publice, magazine mall-uri, hoteluri si pensiuni, spatii comerciale diverse, spitale si clinici, baruri, restaurant, terase, farmacii, hale industriale, service auto, benzinarii, cladiri pentru birouri, supermarket-uri, .

Litere volumetrice din inox, semne decorative, sigle din inox, cu sistem de iluminat cu LED-uri sau tuburi cu descarcari in gaze, ori cu lumina din exterior, respectiv proiectoare.

Literele 3D din inox pot fi satinate sau tip oglinda, precum si combinate cu plexiglass, sticla sau alte materiale, creandu-se o imagine moderna, avangardista, cu avantaje precum finisarea superioara, de lux si rezistenta mare in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura