Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cifra 3D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
8092
Out Of stock
Descriere
Cifra 3D

Literele decupate, numite si litere in relief, semne text sau logo-uri 3D, dau volum comunicarii tale. Exista multe materiale care pot fi folosite pentru a face litere personalizate. Aceste solutii permit fabricarea de semne de companie ieftine. Managerii nostri de proiect sunt acolo pentru a va sfatui cu privire la cea mai buna alegere pentru proiectarea acestei semnalizari de impact.
Litere taiate in relief: diferite solutii pentru semnalizarea dvs
Literele taiate in relief pot fi luminoase sau neluminoase. Semnele cu litere decupate luminoase sunt iluminate din spate. In functie de materialele folosite, aceste indicatoare pot fi instalate atat in interior cat si in exterior. Pentru a va ajuta sa incepeti proiectul de semnalizare, descoperiti principalele solutii de litere taiate disponibile pentru dvs.
Literele decupate din PVC pentru semne sunt foarte practice pentru a va implementa comunicarea vizuala simplu si in relief. In timp ce marcati spiritele celor care va vor vedea prin aceasta semnalizare. Din PVC expandat, un material atat rigid cat si usor, va putem crea texte, logo-uri, numere sau simboluri cu reliefuri de: 5, 10, 19 sau 30MM. Literele decupate ale semnalizarii dvs. pot fi nuantate in masa alba sau neagra sau lacuite pe masura.
Literele Dibond sau Alucobond din aluminiu decupat, numite si litere din aluminiu, sunt solutia ideala pentru a obtine aspectul literelor din aluminiu la un cost mai mic. Compozitul de aluminiu al acestor litere taiate pentru proiecte de semnalizare are o grosime de 3 mm. Datorita utilizarii distantierelor transparente, puteti adauga un relief de 20 pana la 40 mm. Exista multe finisaje pentru literele, logo-ul, cifrele sau simbolurile taiate din Dibond: culori lacuite, auriu periat sau oglinda, argintiu periat sau oglinda, cupru periat sau oglinda, lista nu este exhaustiva. Aluminiul este un material foarte rezistent atunci cand vine vorba de a crea litere decupate pentru un semn. Este adesea folosit pentru a face semne profesionale dibond personalizate si panouri de aluminiu pentru semne de exterior.,
Taiati litere si LOGO 3D
Fabricarea de logo-uri 3D, sau semne in relief, este facilitata atunci cand treceti prin taierea materialelor. Acest lucru face posibila crearea de decoratiuni de perete pentru semnalizare personalizata. Fie ca este realizata din aluminiu, PVC sau lemn, semnul dvs. 3D va fi unic si fidel chartei dvs. grafice. Aceasta solutie este excelenta pentru crearea unui univers personalizat corporativ sau de brand. Anumite materiale rezistente la UV vor permite utilizarea atat in ??interior, cat si in exterior a semnalizarii cu scrisori decupate.
Datorita aspectului sau natural, inscriptia in relief din lemn taiat va dezvalui autenticitatea companiei dumneavoastra. Sunt tot atatea solutii de semne din lemn cate specii de lemn pot fi taiate: molid,fag, stejar..
Proiectati texte in relief datorita literei taiate
Semnele cu litere decupate sunt concepute din logo-urile sau tipografia dvs. Fiecare parte a semnului tau este individuala, ceea ce permite suportului pe care este instalat sa fie vizibil. In acest fel, literele taiate in relief se adapteaza la fel de bine structurilor plate ca si structurilor de relief precum siding din lemn sau brichete. Taierea ne permite sa realizam tot felul de tipografii, numere sau forme si sa realizam litere personalizate decupate in functie de nevoile proiectului dumneavoastra. Un alt avantaj al acestei semnalizari, literele decupate sunt o solutie simpla de implementat. Cu ajutorul sabloanelor noastre si a sfatului nostru de instalare, aveti posibilitatea de a instala singur semnul dvs. in relief. Acest lucru va economiseste costul unui serviciu de instalare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura