Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Plexiglas 3D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Cod produs
8113
Out Of stock
Descriere
Plexiglas 3D

Semne 3D acrilice

Adaugati un plus de trasatura marcii dvs. de companie sau decorati spatiul de lucru la distanta cu semne de birou acrilice elegante. Iata care sunt principalele beneficii ale semnelor noastre acrilice.

De asemenea, puteti utiliza printuri foto acrilice pentru a crea galerii de ultima generatie si expozitii profesionale. Atractia lor lucioasa si contemporana va face ca opera ta de arta sa iasa in evidenta prin stil.

Un semn acrilic personalizat este realizat din plexiglas ultradurabil. Are un aspect elegant, este usor si poate rezista la conditii meteorologice dure.

Semnele acrilice clare au o transparenta ideala si o grafica vibranta. A doua imprimare la suprafata pe aceste produse va permite sa pastrati fata lucioasa si sa protejati imaginile.

Semnele acrilice albe au un finisaj alb opac pentru a scoate in evidenta imprimarea cu contrast ridicat. Ele adauga o nota captivanta oricarui spatiu datorita aspectului lor viu.

Semnele acrilice negre sunt colorate in negru, dar pot fi imprimate cu orice culoare pentru un aspect elegant. Aceste placute cu nume acrilice sunt un afisaj remarcabil pentru branding si decor.

Semnele acrilice mate au un efect sablat care ascunde vizibilitatea, dar permite trecerea luminii. Materialul este folosit pentru a crea bariere si afisaje rafinate.

Semnele acrilice transparente negre marca sau decora orice eveniment cu stil. Afisajele sunt populare datorita stralucirii negre semi-transparente si atractivitatii decorative.

Semnele acrilice aurii vor adauga o nota de glam la fiecare ocazie speciala. Produsul este favorit pentru evenimente datorita culorii sale elegante aurii si suprafetei reflectorizante.

Cumparati mai mult, economisiti mai mult

Semne de afaceri acrilice

Doriti sa creati afisaje atragatoare pentru a va marca compania? Semnele acrilice cu logo sunt o solutie valoroasa pentru imbunatatirea esteticii oricarui spatiu. Produsul vine in sase stiluri diferite, astfel incat sa il puteti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Plexiglass este usor de instalat si intretinut, indiferent daca este utilizat in exterior sau in interior. Semnele acrilice durabile, versatile si usoare pentru afaceri sunt o alegere ideala pentru branding. Sunt un afisaj de lunga durata care va va spori imaginea si va va atrage clientii pentru anii urmatori.

Placuta acrilica cu nume montata pe perete cu separatoare

Plexiglass poate oferi stil si eleganta centrelor de afaceri, institutiilor de invatamant, birourilor corporative si multe altele. Placutele de identificare rigide si rafinate sunt completari importante pentru birouri, usi si alte suprafete din jurul locului de munca. Comandati placute mici cu nume acrilice care prezinta numele colegilor sau angajatilor dvs. Asezati produsele pe mese cu accesorii de sine statatoare sau agatati-le pe usi si pereti langa intrare.

Semne de afisare acrilice de orientare

Plexiglass este un produs de top folosit in crearea de afisaje directionale. Fiind usoare si usor de instalat, panourile de afisare din acril vor ajuta oaspetii si trecatorii sa-si gaseasca destinatia cu usurinta. Comandati produsul in orice dimensiune sau forma si plasati-l oriunde doriti. Semnele de afaceri din acril vor rezista la caldura verii si nu se vor deteriora in conditii de vant, zapada sau ploaie.

Sunteti proprietar de restaurant care este ingrijorat sa gaseasca modalitati de a va remodela meniul? Este timpul sa va actualizati selectiile delicioase pe plexiglas. Oferim semne acrilice opace, transparente si cu efect de oglinda, perfecte pentru o actualizare la moda si cu gust. Creati-va meniul in instrumentul nostru de design adaugand texte, pictograme, fundaluri si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura